Αθλητισμός

Σε εξαιρετικό κλίμα η κοπή της πίτας των Αστεριών Αχαΐας

Η χθεσινή εκδήλωση των Αστεριών Αχαΐας ήταν εξαιρετική και ο κόσμος αγκάλιασε την κοπή της πίτας, που διεξήχθη στα “Πεύκα” του Νίκου Σέρμπου.

Η κοπή πίτας της ομάδας της Δυτικής Αχαΐας επανήλθε μετά από απουσία τριών χρόνων και τα τμήματα του σωματείου έδωσαν το παρόν, ενώ έγιναν βραβεύσεις και ομιλίες από σημαντικά πρόσωπα που τίμησαν τα Αστέρια με την παρουσία τους.

Η ανακοίνωση της ομάδας για την εκδήλωση:

Μετά απο την απουσία τριών χρόνων επανήλθε η ετήσια εκδήλωση της ”Αστεράτης” κοπής της πίτας του συλλόγου μας μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα εκδλώσεων ”Τα Πέυκα” του Νίκου Σέρμπου κάτω απο συγκινητική ατμόσφαιρα χαράς μπροστά σε 300 άτομα!. Επίσημοι καλεσμένοι, αθλητές, γονείς και φίλοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που προλόγισε ο Γεν. Γραμματέας Τσάμης Θάνος και συντόνισε τις ενότητες της παρουσίασης της εκδήλωσης. Ο σεβαστός πατέρας της εκκλησίας μας πάτερ Απόστολος ευλόγισε την πίτα μας με την ευχή του για ευημερία και υγεία σε όλους με την προτροπή να παραμένουν οι νέοι στον αθλητισμό για όλα τα οφέλη όπου αποκομίζουν ως χαρακτήρες και ως άνθρωποι με την ενασχόληση με τον αθλητισμό για την κοινωνία.

Ο αξιότιμος Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος μίλησε για την σπουδαιότητα του αθλητισμού και στάθηκε στο μύνημα που είχε αποστείλει ο Άγγελος Τσάμης μέσω βίντεο με χαιρετισμό σε γονείς φίλους αλλά και πρωσοπικά στον ίδιο τον κ. Δήμαρχο, με τις δηλώσεις του όταν αποχώρησε απο την ενεργό δράση λέγοντας ότι ”και ενός παιδιού τον δρόμο να φώτισα τότε άξιζε που έγινα αυτό που έγινα”λέγοντας ότι ο Άγγελος άφησε πίσω του μια τεράστια πορεία στον χώρο του αθλητισμού και αυτό που έχει σημασία στο τέλος είναι πως θα επηρεάσουμε εμείς το αύριο με τις πράξεις μας και όχι τα προσωπικά οφέλη για μια καλύτερη κοινωνία. Στάθηκε ότι θα είναι δίπλα στις δράσεις όλου του αθλητισμού με σκοπό να καλυτερέψουμε τις υπάρχουσες εγκατάστασεις οι οποίες δεν έιναι δυστυχώς σε καλή κατάσταση.

Στην εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο αξίοτιμος Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και υπεύθυνος γραφείου της Υφυπουργού υποδομών και μεταφορών κας Χριστίνας Αλεξοπούλου ο κος Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Ο κος Παναγιώτης Αντωνόπουλος τόνισε ότι η Περιφέρεια βρίσκεται πάντα στο πλευρό των δράσεων των συλλόγων, χαιρέτισε την νέα Δημοτική αρχή και τόνισε την συνεργασία για την επίτευξη των στόχων και την εξέλιξη του αθλητισμού ευρύτερα στη περιοχή της Δυτικής Αχαϊας.

Ακολούθησαν οι:  Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος τουρισμού, ποιότητας ζωής, εκκλησιαστικών θεμάτων & δημοτικής βιβλιοθήκης κος Ηλίας Καμπέρος, Αντιδήμαρχος καταστημάτων, επιχειρήσεων, εμπορίου και αθλητισμού κος Καρβουνιάρης Βασίλειος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Άποχέτευσης Δυμαίων κος Παναγιωτόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης κος Φώτου Ανδρέας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου κος Κανελλόπουλος Θεόδωρος . 

Άπαντες μίλησαν με κολακευτικά σχόλια για την προσπάθεια των Αστεριών και την συνεργασία όλων των φορέων προκειμένου να υπάρχει συνέχεια του αθλητισμού και της κοινωνίας σε πολυδιάστατες δράσεις.

Δεύτερη ενότητα

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι πορεία του τμήματος Πετοσφαίρισης απο τον κεντρικό ομιλητή Τσάμη Θάνο και έγινε ιδιαίτερη μνεία για την ομάδα στολίδι της πόλη με την γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική και την διεκδικισή της στα play off ανόδου.

Ο υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος Καλαθοσφαίρισης Χρήστος Σαράντης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται εδώ και 3 χρόνια με την επανεκκίνηση του προγράμματος στις μικρές ηλικίες και την ήδη επιτυχημένη σειρά που έχουν πάρει οι U13 και U14 με την ίδια επιτυχημένη συνταγή που ξεκίνησε το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2020. Στάθηκε στις ελλειπή εγκαταστάσεις και στα παράπονα των γονέων για τον αθλητισμό που πρέπει να έχει ο Δήμος μας και έκλεισε με την ευχή να προχωρήσουν έργα που θα καλυτερεύσουν την ζωή όλων μας.

Ακολούθησε η τελευταία ενότητα των αθλημάτων μας με την αναφορά στον στίβο και την δημιουργία του τμήματος ακαδημιών με την Αχαγιώτισσα προπονήτρια Μαρία Τσάμη ηγείται της προσπάθειας εδώ με τους μικρούς μας αθλητές αλλά και τους μεγάλους να αναμένουν το μεγάλο έργο της κατασκευής του ταρτάν στο Δημοτικό Σταδιο Κάτω Αχαϊας όπου θα δώσει πνοή όχι μόνο στους αθλητές αλλά και σε όλους τους πολίτες να αθληθούν σε προδιαγραφές εν έτη 2024!.

Η Έκπληξη στον Ηλία Καμπέρο με το συλλεκτικό και σπάνιο φωτογραφικό υλικό!

Ο κεντρικός ομιλητής Θάνος Τσάμης επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στον νύν Αντιδήμαρχο και Αναπληρωτή Δημάρχου κο Καμπέρο Ηλία και ενεργό στα τοπικά, αθλητικά και πολιτικά δρώμενα της περιοχής μας τα τελευταία 50 χρόνια. Η έκπληξη ήταν ένα αναμνηστικό φωτογραφικό λεύκωμα της δεκαετίας του ’60 απο τους αγώνες μαθητικών επιδεξιοτήτων. Ο Ηλίας την περίοδο του Covid είχε εμπιστευτεί το αρχείο στον Θάνο Τσάμη με το πρόσχημα την δημιουργία της ακαδημίας στίβου και έτσι ο Θάνος βρήκε την καλύτερη στιγμή μετά απο 4 χρόνια να παρουσίασει το φωτογραφικό υλικό στους παρευρισκόμενους και τον Ηλία Καμπέρο να αναλύει τις όμορφες στιγμές της τότε Αχαγιάς και του Αθλητισμού στο Εθνικό Στάδιο της Κάτω Αχαϊας.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ιδιαίτερη στιγμή των δυο βραβεύσεων, ο Μέγα Χορηγός, Γενικός Αρχηγός και πάνω από όλα φίλος και συνεργάτης Γιώργος Πολυζώης με το γραφείο του agroεπίλυση έλαβε τιμητική πλάκετα για την προσφορά του τα 3 χρόνια στο συλλογό μας ως ελάχιστη ένδειξη αγάπης στον φίλο μας.

Η δεύτερη βράβευση ήταν στο πρόσωπο της οικογένειας Μερτή Δημήτριου και Αλεξάνδρας Κωστούρου όπου έχει αγκαλιάσει μαζί με τα παιδιά της το βόλευ και το έχουν δείξει με την παρουσία τους δίπλα μας με πολύ αγάπη!

Οι χορηγοί μας

Χορηγός επικοινωνίας για 10η χρονιά το No1 διαδυκτιακό portal της περιοχής μας το westcity.gr του κ. Βασίλη Γκοτσούλια

Η αίθουσα ήταν μια ευγενική προσφορά της οικογένειας Σέρμπου Νικόλαου που βρίσκετε για άλλη μια φορά δίπλα μας!

Τα 4 φλουριά της πίτας είχαν δώρα που ήταν προσφορά των τοπικών καταστημάτων: En jean, Buccati, Γερμανός ΚΑΓΕΜ Κάτω Αχαϊας και Συστεγασμένα Φαρμακεία Βεσκούκη – Καραβότα και τους ευχαριστούμε θερμά.

Υγεία, πρόοδο, ευημερία και όνειρα που να γίνουν πραγματικότητα!

Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση μας…μέχρι τοτε να ζούμε τις στιγμές μας!

 

Μοιράσου το !

Τελευταία Άρθρα

Τα προνόμια για τους αλλοδαπούς συνταξιούχους στις Φορολογικές δηλώσεις 2024

Οι φορολογούμενοι που έχουν υπαχθεί στον εναλλακτικό τρόπο φορολόγησης για το εισόδημα τους που προκύπτει στην αλλοδαπή, καταβάλλουν ετησίως αυτοτελώς… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

Μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια

Μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία έστειλε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ, το… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

Το νέο Δ.Σ. του Εθνικού Σαγεΐκων που επιστρέφει!

Ο Εθνικός Σαγεΐκων επιστρέφει στη δράση από τη νέα σεζόν.  Η ιστορική ομάδα διαμόρφωσε το νέο της Δ.Σ. και πλέον μπαίνει στη νέα εποχή… Διάβασε περισσότερα

17 Μαΐου 2024

Διάκριση της μαθήτριας Χριστιάνας Κυριαζοπούλου από το Μαζαράκι σε μαθητικό διαγωνισμό

Φέτος για πρώτη φορά το Δημοτικό Σχολείο του Κάτω Μαζαρακιου έλαβε μέρος στον 13ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης <<Η ζωή στο σχολείο… Διάβασε περισσότερα

17 Μαΐου 2024

Τι είναι ο παρβοϊός που στοίχισε τη ζωή σε 3χρονη- Προσοχή στα συμπτώματα

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ μετά τον θάνατο 3,5 ετών παιδιού από παρβοϊό. Ο Οργανισμός απέστειλε έγγραφο σε όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους… Διάβασε περισσότερα

17 Μαΐου 2024

Αναστάτωση τη νύχτα από φωτιά κοντά σε σπίτια στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας

Αναστάτωση επικράτησε τη νύχτα στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Σταμούλη Στράτου, πίσω από το 29ο Δημοτικό… Διάβασε περισσότερα

17 Μαΐου 2024

This website uses cookies.