Αθλητισμός

Αστέρια Αχαΐας: Γιορτή του πατέρα με ένα εξαιρετικό φιλικό

Με ένα όμορφο φιλικό ανάμεσα σε μικρούς αθλητές και τους πατέρες τους έπεσε η αυλαία στη φετινή σεζόν των Αστεριών Αχαΐας όσον αφορά στις Ακαδημίες.

Τα παιδιά αντιμετώπισαν τους πατέρες τους στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας χθες το πρωί, όπου τιμάται και η Ημέρα του πατέρα.

Όμορφες στιγμές, χαμόγελα και νίκη των μικρών απέναντι στους μεγάλους, οι οποίο στο τέλος απένειμαν τα μετάλλια στα παιδιά τους.

Τα Αστέρια Αχαΐας πάντοτε θέτουν ως προτεραιότητα την αγάπη και την απόλαυση του αθλήματος, δίνοντας αρχές και σωστές βάσεις στους αθλητές των υποδομών τους.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Την ημέρα της γιορτής του πατέρα διάλεξαν τα Αστέρια να γιορτάσουν την τελετή λήξης της φετινής σεζόν στο μπάσκετ με έναν όμορφο τρόπο….έναν αγώνα μεταξύ των παιδιών και των πατεράδων αυτών!.

Νικητής η αγάπη και πάνω από όλα το παιδί,  γιατί όπως η μητέρα έτσι και ο πατέρας έχουν το μότο στη ζωή τους: “Γιατί είσαι πιο δυνατός από ότι νομίζεις” άλλωστε αυτό έγραφαν και τα αναμνηστικά μετάλλια που δόθηκαν από τους πατεράδες στα παιδιά τους επισφραγίζοντας τους νικητές στο οικογενειακό σκορ και στη ζωή τους.


Το ραντεβού είχε δοθεί για την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κάτω Αχαΐας, η εκδήλωση άνοιξε με έναν απολογισμό από τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Σαράντη ενώ τη σκυτάλη πήρε εκ της διοίκησης ο Θάνος Τσάμης,  ο οποίος τόνισε την σημασία της όμορφης παρέας πού έχει δημιουργηθεί στα Μινι τμήματα των ακαδημιών κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν με την πρώτη γενιά που κορυφώθηκε στην εποχή του Κορωναΐου και την μεγάλη σημασία που έχει το χτίσιμο της νέας γενιάς που έχει ξεκινήσει ήδη για τους αυριανούς αθλητές του τμήματος μπάσκετ.

Άλλωστε, η εξειδίκευση και οι πρωτοκαθεδρίες των πρότζεκτ στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας έχουν την σφραγίδα των Αστεριών και των ανθρώπων με μεγάλη πορεία στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης, τους διαπιστευμένους προπονητές που δεν σταμάτησαν ποτέ να δημιουργούν σωστές συνθήκες για παιδιά στην περιοχή τους και όχι μόνο όπως,  οι Χρήστος Σαράντης και ο Άγγελος Τσάμης (ο οποίος έχει βγει και έξω από τα όρια της περιοχής με τα τουρνουά μικρών ηλικιών Ρόδο – Μυκονο).


Μετά από έναν γεμάτο αγώνα με απίστευτα πειράγματα, μαχητικότητα τα παιδιά κέρδισαν τους μπαμπάδες και έτσι οι πατεράδες βρέθηκαν στη θέση να αποδώσουν τα εύσημα και τα μετάλλια στα παιδιά τους. Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές Νίκο Μενούνο & Κωνσταντίνο Καλλίγερο για την άριστη συνεργασία τους με τους μικρούς αθλητές και τους γονείς αυτών.

Για την όμορφη και οικογενειακή στιγμή που δημιουργήσαμε φέτος δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβριο με νέες προκλήσεις. Καλό Καλοκαίρι σε όλους, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Μοιράσου το !

Τελευταία Άρθρα

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Π. Σακελλαρόπουλου στον κρατικό αερολιμένα του Αράξου

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την… Διάβασε περισσότερα

20 Μαΐου 2024

Δύμη: Το πρόγραμμα με την ΕΑ Παραλίας για την “επιβίωση”

Η Δύμη θα ατιμετωπίσει την ΕΑ Παραλίας και όποια ομάδα φτάσει πρώτη τις 3 νίκες θα παραμείνει στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. … Διάβασε περισσότερα

20 Μαΐου 2024

Συνελήφθη γυναίκα που εκβίαζε δυο άνδρες για να αποσύρει καταγγελία βιασμού

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος  Ασφάλειας Αιγιαλείας,… Διάβασε περισσότερα

20 Μαΐου 2024

Eνδιαφέρουσα ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κ. Αχαΐας

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό. Ομιλήτρια ήταν και η αντιστράτηγος… Διάβασε περισσότερα

20 Μαΐου 2024

Τίμησαν τη Γενοκτονία των Ποντίων στον Απιδεώνα

19 Μαΐου, Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και ο Σύλλογος του Απιδεώνα την τίμησε δεόντως. Επίσης, συμπληρώθηκαν… Διάβασε περισσότερα

20 Μαΐου 2024

Εργασίες καθαρισμού στην παραλία Αλισσού

Εργασίες καθαρισμού πραγματοποίησαν το πρωί συνεργεία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στην παραλία Αλισσού. Διάβασε περισσότερα

20 Μαΐου 2024

This website uses cookies.