Τοπικά

Η κατασκευή αντιπλημμυρικών σε Άρλα, Ελαιοχώρι και Πετροχώρι στην Οικονομική Επιτροπή

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου  και ώρα 12:30 θα συνεδριάσει στην Κάτω Αχαΐα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του  Δημαρχείου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση 1ου ΑΠΕ  του έργου “Βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού δικτύου της ΔΕ Λαρίσου Δήμου Δυτικής Αχαΐας”.
  2. Έγκριση 1ου ΑΠΕ  του έργου “Βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού δικτύου της ΔΕ Μόβρης Δήμου Δυτικής Αχαΐας”.
  3. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Άρλας (θέση 1) της Δ.Ε. Ωλενίας για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
  4. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Άρλας (θέση 2) της Δ.Ε. Ωλενίας για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
  5. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Άρλας (θέση 3) της Δ.Ε. Ωλενίας για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
  6. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Άρλας (θέση 4) της Δ.Ε. Ωλενίας για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
  7. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Ελαιοχωρίου (θέση 1) της Δ.Ε. Δύμης για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
  8. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Ελαιοχωρίου (θέση 2) της Δ.Ε. Δύμης για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
  9. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Πετροχωρίου (Βυθούλκα) της Δ.Ε. Δύμης για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
  10. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Αποκατάσταση υδραύλακα στον οικισμό Αλυκών της Δ.Κ. Κάτω Αχαΐας’.
  11. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Επισκευή κτιρίου από ιδιωτική δωρεά στην Κάτω Αχαΐα’.
  12. Έγκριση του Ισολογισμού και των Οικονομικών καταστάσεων οικονομικού έτους 2020, του ν.π.δ.δ. του δήμου, με την επωνυμία  ¨Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων ¨(Ο.Τ.Α.Δ.).
  13. Απαλλαγή Υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής (δημοτικός φωτισμός).
  14. Υποβολή αίτησης στην δημόσια πρόσκλησης του ΟΑΕΔ  στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση 8.500  μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών.
  15. Διαγραφή οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί.
Μοιράσου το !

Τελευταία Άρθρα

Κάτω Αχαΐα: Εκβίασαν και ξυλοκόπησαν έμπορο για να μην πουλάει τα προϊόντά του

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας  Δυτικής Αχαΐας, υπόθεση εκβίασης και πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος… Διάβασε περισσότερα

19 Μαΐου 2024

Με επιτυχία η Ημερίδα για τον (ενδο)Σχολικό και Διαδικτυακό Εκφοβισμό

Στην ημερίδα για τον (ενδο)Σχολικό και Διαδικτυακό Εκφοβισμό, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου… Διάβασε περισσότερα

19 Μαΐου 2024

Έναρξη λειτουργίας Κτηµατολογικού Γραφείου για τα ακίνητα του ∆ήµου Δυτικής Αχαΐας

Έναρξη λειτουργίας Κτηµατολογικού Γραφείου για τα ακίνητα του ∆ήµου Δυτικής Αχαΐας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας.   Διάβασε περισσότερα

19 Μαΐου 2024

Βραχνέικα : To Pizza 44 καλωσορίζει την Νέα Καλοκαιρινή Σεζόν

Η Παραλία Βραχνείκων καλωσορίζει για μία ακόμα χρονιά το κατάστημα εστίασης PIZZA 44, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

Κάτω Αχαΐα – Θέσεις Εργασίας στο Aloha Beach Bar

Το Aloha Beach Bar – Παραλία Κάτω Αχαΐας  Αναζητά άτομα για τη θέση του/της barista (απαραίτητη η προϋπηρεσία) και άτομα… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

Τ. Παπαδόπουλος – Στην εκδήλωση του ΕΠΑΛ Κ. Αχαΐας αφιερωμένη στην “Ημέρα της Ευρώπης”

Αναλυτικά αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Τάκης Παπαδόπουλος :   Κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024, το ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας συμμετείχε στο Πρόγραμμα «Σχολεία… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

This website uses cookies.