Τοπικά

Το “Όραμα Δυτικής Αχαΐας” για τον έναν χρόνο από τις εκλογές

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την νίκη της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, η παράταξη “Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα” με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Σπύρο Μυλωνά εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως:

“Σήμερα 2 Ιουνίου 2020 συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εκλογική νίκη της παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» με Δήμαρχο το Σπύρο Νικ. Μυλωνά.

Η παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», οι υποψήφιοι και ο Δήμαρχος Σπύρος Ν. Μυλωνάς, ευχαριστούμε θερμά το λαό της Δυτικής Αχαΐας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε στις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019.Ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο είναι υπόθεση όλων μας. Πρέπει να αφήσουμε πίσω ξεπερασμένες αντιλήψεις, συμπεριφορές και πρακτικές που μας οδήγησαν να έχουμε σοβαρότατες ελλείψεις στα καθημερινά, νερό, καθαριότητα, αγροτική οδοποιία, φωτισμό, εξυπηρέτηση του δημότη.

Ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας συνεχίζεται! Όλοι μαζί ενωμένοι, με προγραμματικές συνεργασίες δουλεύουμε εντατικά και μεθοδικά ώστε να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε μέρες καλύτερες. Η ενότητα, η διαφάνεια, η ανιδιοτέλεια και η αποτελεσματικότητα είναι τα όπλα μας για τις μάχες που δίνουμε.

Η πορεία μας αυτή έχει νίκες και ήττες! Έχει προσπάθειες και θυσίες! Όμως όλα είναι στα χέρια μας!!!! Η ενότητα και προσήλωση στο στόχο, μας οδηγεί με ασφάλεια στο αποτέλεσμα! Στην επίλυση των προβλημάτων των δημοτών!

Σε αυτό τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί! Ενωμένοι όπως πέρυσι τέτοια μέρα! Να χαμογελάμε όλοι μαζί στις νίκες μας και να μοιράζουμε τις στενοχώριες μας, να παραδειγματιζόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι στις αδυναμίες μας!

Η πορεία μας μέχρι σήμερα είναι θετική! Βάλαμε τις βάσεις και ανοίξαμε τα φτερά μας πετώντας προς το αύριο! Ένα αύριο που θα κάνει το όραμα μας πραγματικότητα! Πάμε όλοι μαζί για τον δήμο και τον τόπο που οραματιζόμαστε!!!!”.

Να σημειωθεί πως το μεσημέρι ο Δήμαρχος είχε στο γραφείο του συνάντηση με όλους τους αντιδημάρχους και συνεργάτες του.