Αθλητισμός

Επισημοποιήθηκαν οι άνοδοι για Δόξα Νιφορείκων και Ίκαρο Λακκόπετρας

 
 
 
 
Αυτό που είχαμε γράψει εδώ και καιρό στο westcity.gr επιβεβαιώθηκε χθες με κάθε επισημότητα, κατά την διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας.

Έτσι η Δόξα Νιφορείκων ανέρχεται στην Α΄κατηγορία, με 2η διαδοχική άνοδο σε ισάριθμες σεζόν και ο Ίκαρος Λακκόπετρας θα αγωνίζεται στα γήπεδα της νέας Β΄κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ αναφέρει:             

Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς και τις πρόσφατες αποφάσεις – οδηγίες της ΕΠΟ, η Ε.Ε. της ΕΠΣΑ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΠΟ.

Η τροποποίηση αφορά τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων σε κάθε Κατηγορία, λαμβάνοντας υπόψη τις ήδη επικυρωμένες βαθμολογίες (τελική κατάταξη) σε όλες τις Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα:

  • Δεν υποβιβάζεται ΚΑΝΕΝΑ σωματείο από την Α’ Κατηγορία.
  • Δεν υποβιβάζεται ΚΑΝΕΝΑ σωματείο από την Β’ Κατηγορία.
  • ΠΡΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ από την Β΄ Κατηγορία στην Α’ Κατηγορία τα εξής σωματεία: Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Δόξα Νιφορεϊκων, Ανω Καστρίτσι, Πολύτεκνος, Αετός Ρίου.
  • ΠΡΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ από την Γ’ Κατηγορία στην Β’ Κατηγορία τα εξής σωματεία: Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, Ικαρος Λακκόπετρας, Γαλήνη, Αυτόνομη, Ατλας.