Αθλητισμός

Αστέρια Αχαΐας – Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Προπονήσεων Ιουνίου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας σας ενημερώνει για το πρόγραμμα που θα τρέξει τον μήνα Ιούνιο στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα Οργανισμού Νεολαίας Άθλησης (Ο.Τ.Α.Δ.).

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προγενέστερα Δελτία τύπου η επανέναρξη της Γ’ Φάσης με την απόφαση της Γ.Γ.Α. τις απο 31 Μαϊου απόφασης θα τρέξει για όλες τις ηλικιακές βαθμίδες βάση Πρωτοκόλλου Ασφαλείας για τα μέτρα που θα λάβουν μέρος απο την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κάτω Αχαϊας.

1. Η προσελευσή σας θα πρέπει να γίνεται 20′ νωρίτερα απο την δεξία πόρτα του παρκέ όπου θα γίνονται οι απαραίτητοι ελέγχοι των δικαιολογητικών (ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΦΥΛΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΗ) κατοπιν θα καταγράφονται στο Πρωτόκολλο Εισερχομένων και θα εισέρχονται στο γήπεδο.

2. Ο μέγιστος αριθμός βάση τετραγωνικών του Νέου Κλειστού είναι ο αριθμός 22 συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, εφόρου της ομάδας και του υπεύθυνου/επιστάτη του κλειστού.

3. Μετά το τέλος της προπόνησης θα εξέρχονται απο την αριστερή πόρτα του παρκέ καταγράφοντας την διαδικασία των εξερχόμενων της προπονητικής ώρας.

Ο Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας δεν θα καταχωρήσει και δεν θα επιτρέψει την είσοδο στην προπονητική του ώρα σε αθλητή-τρια που δεν πληρεί τις παραπάνω προυποθέσεις.

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Προπονήσεων Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Κάτω Αχαϊας

PROGRAMMA IOUNIOS 2020Με μπλε χρώμα είναι το βόλευ όπου έχουμε την ηλικιακή διακύμανση:

  1. ΜΙΝΙ ηλικίες γεν. απο 2008 – 2015
  2. ΠΓΚ – ΚΡΣ γεν. απο 2003 – 2007
  3. ΝΕΑΝ γεν. εως 2001*

*Το αγωνιστικό τμήμα των Νεανίδων θα συμπεριλαμβάνει Κορασίδες που έχουν επιλεγεί για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος που προορίζεται για τις 1 Ιουλίου βάση της νέας ενημέρωσης απο Ομοσπονδία και Ένωση,  για την συνέχεια του Πρωταθλήματος της Α’ φάσης του 2ου Υπο ομίλου των Κορασίδων Κ18 όπου τα κορίτσια της Ράνιας Πανουτσοπούλου ”κυνηγάνε” την εισοδό τους στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος για τη φάση των 16.

asteria pgk

Με πορτοκαλί χρώμα είναι το μπάσκετ όπου έχουμε την ηλικιακή διακύμανση:

  1. ΤΖΟΥΝΙΟΡ ηλικίες γεν. απο 2008 – 2015
  2. ΜΙΝΙ ηλικίες γεν. απο 2004 – 2007
  3. ΠΑΙΔΙΚΟ γεν. εως 2003*

*Στο συγκεκριμένο τμήμα θα βρίσκονται και οι Νέοι του συλλόγου για την ομαλή διεξαγωγή της επανέναρξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαχωρισμός των ηλικιών δεν είναι ο ίδιος της κανονικής σεζόν και είναι εύλογο το ερώτημα διότι μιλάμε για επανέναρξη σε περίοδο πρωτόγνωρη για τα αθλητικά και αναπτυξιακά δεδομένα. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα των Χρήστου Σαράντη(6977.24.24.45) & Θάνου Τσάμη (6933.19.36.33) ή θα ενημερώνεστε συνεχώς απο το site του συλλόγου μας www.asteria-achaias.gr ή τα social facebook Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας Sports Academy, instagram asteria_achaias_academies η στο twitter AsteriaAchaiasAC.