Αθλητισμός

Ηρ.Πετρόπουλος: «Σωστό το Μητρώο αλλά…»

 
 
 
 
Ο παράγοντας της Δόξας Νιφορείκων, Ηρακλής Πετρόπουλος, πήρε θέση μέσω της εφημερίδας “MatchΑχαϊας” για το φλέγον ζήτημα του Αθλητικού Μητρώου, που έχει θέσει η Γ.Γ.Α. και τα σωματεία καλούνται να φέρουν εις πέρας με δεκάδες δικαιολογητικά μέχρι την 5η ημέρα του Ιουνίου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Αυτό που ζητάει η Γ.Γ.Α. είναι σωστό και πρέπει να υπάρχει μία σειρά στα σωματεία. Όμως πιστεύω ότι θα μπορούσε να το κάνει με διαφορετικό τρόπο και ζητώντας λιγότερα δικαιολογητικά, γιατί πρέπει να αντιληφθούν ότι είμαστε ερασιτέχνες και όλα αυτά που ζητάνε δεν είναι δυνατόν να συγκεντρωθούν άμεσα και επιβάλλεται μεγάλο κόστος.

Βέβαια και η προθεσμία μέχρι τις 5 Ιουνίου είναι εντελώς αστεία. Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιο σωματείο να προλάβει να έχει έτοιμα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Επιπλέον δεν είναι δυνατόν ένας ερασιτέχνης παράγοντας που θα δώσει τους κωδικούς του στο taxis net, για να είναι νόμιμος εκπρόσωπος της ομάδας του, να μην μπορεί παράλληλα να πάρει φορολογική ενημερότητα για την δουλειά του. Αυτό είναι τραγικό και πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει.»