Τοπικά

Από τι προήλθε ο θάνατος του 84χρονου που “καρφώθηκε” σε συνεργείο στην οδό Παπανδρέου

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σε πολλαπλές κακωσεις από το τροχαίο οφείλεται σύμφωνα με τη νεκροψία που διενεργήθηκε ο θάνατος του ηλικιωμένου οδηγού που σκοτώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ψαροφάι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν διαπιστώθηκε στη νεκροψία κάποιο καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά, έφερε βαριές κακώσεις θώρακα, κοιλίας και άκρων, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένονται το προσεχές διάστημα, για να ολοκληρωθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα και να πέσει φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη προχθες το απόγευμα στην Πάτρα αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, η οποία συνεχίζει:

“Ειδικότερα, 84χρονος  οδηγώντας αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και στην συνέχεια κατέληξε στην είσοδο συνεργείου αυτοκινήτων, όπου προσέκρουσε σε ακόμη ένα σταθμευμένο όχημα. Αποτέλεσμα του τροχαίου δυστυχήματος ήταν ο θάνατος του ηλικιωμένου οδηγού.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες και αιτίες πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος”.