Τοπικά

Λαϊκή Αγορά Κάτω Αχαΐας – Θα λειτουργεί με το 50% των αδειών ανά κατηγορία

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας τηρώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας σχετικά με τον περιορισμό του κινδύνου εξάπλωσης του COVID-19 και με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας ανακοινώνει ότι η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου μας θα πραγματοποιηθεί μόνο από τους πωλητές που διαθέτουν την νόμιμη άδεια (παραγωγοί και επαγγελματίες)   σε ποσοστό 50% ανά κατηγορία,  που προέκυψαν  έπειτα από σχετική κλήρωση.

Η λειτουργία θα πραγματοποιηθεί με πλήρη αστυνόμευση και με βάση όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας τόσο για τις μάσκες και τα γάντια που πρέπει να χρησιμοποιούνται όσο και για τα αντισηπτικά που πρέπει να βρίσκονται μπροστά από τους πάγκους για την απολύμανση των κερμάτων. Επίσης θα πρέπει να υπάρχει η ελάχιστη απόσταση των πέντε μέτρων μεταξύ των πάγκων.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας είναι υποχρεωμένος να επισημάνει ότι τα μέτρα πρέπει να τηρηθούν με απόλυτη ακρίβεια, σε διαφορετική περίπτωση είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε πιο δραστικά μέτρα για την προστασία από τον COVID-19.

Η δημόσια υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και πρέπει όλοι να μεριμνούμε γι αυτήν!