Τοπικά

“Πλέγμα” παρεμβάσεων στην Κάτω Αχαΐα με καθαρισμούς χώρων και διανοίξεις

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ένα πλαίσιο παρεμβάσεων του Δήμου ξεκίνησε σήμερα στην πόλη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, Παναγιώτη Κουνάβη ξεκίνησαν οι εργασίες για τον καθαρισμό του προαυλίου χώρου του Κέντρου Υγείας, ενώ έγιναν επίσης, καθαρισμός της οδού στο “σπάσμα” που οδηγεί στο παραλιακό μέτωπο, καθαρισμός του γηπέδου της Δύμης (μεχρι και δεκάμετρα Ευκάλυπτα είχαν φυτρώσει), διάνοιξη μονοπατιού από το πρώην δημαρχείο προς το “σπάσμα”, οδός που σύμφωνα με τον κ. Κουνάβη αν αναδειχθεί και συνδυαστεί με επί πλέον στάση του προαστιακού, θα διευκολύνει την πρόσβαση στο τρένο αλλά και την αποβίβαση των επιβατών σε σημείο κοντινό στην πόλη εάν προστεθεί μια επιπλέον στάση.

Ακόμη, ο κ. Κουνάβης ενημερώνει πως “είναι πολλά πού πρέπει να γίνουν ακόμα στην συγκεκριμένη περιοχή προς το παραλιακό μέτωπο.

Η αποκατάσταση της διαρροής λημμάτων  από αγωγό παράπλευρα στη σιδηροδρομική γραμμή, (ήδη υπάρχει σχετική πρόβλεψη στον προϋπολογισμό της ΔΕΥΑ για πρώτη φορά), βλάβη χρόνων και για την οποία η ΔΕΥΑ έχει δεχθεί πρόστιμα από  υπηρεσίες,η επέκταση του Δημοτικού φωτισμού αποκατάσταση οδοστρώματος.
Είναι μια αρχή που δεν πρέπει να σταματήσει,με προγραμματισμό ο Δήμος μπορεί να αλλάξει την πόλη.
Θέληση,ιεράρχηση και πολιτική βούληση χρειάζεται”.