Αθλητισμός

“Κλικ” στα όσα έγιναν στον αποκριάτικο χορό της Αχαϊκής

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ένας χορός που αρχίζει να βρίσκει την παλιά του αίγλη πραγματοποιήθηκε από την ομάδα της Αχαϊκής σε συνεργασία με την ΣΕΔΙΠ το βράδυ το Σαββάτου του Κέντρο εκδηλώσεων “Τα Πεύκα”.

Φίλοι της ομάδας, πολιτικός κόσμος και φορείς έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, με το decor της αίθουσας να επιμελείται ο Αχαγιώτης Καλλιτέχνης Ανδρέας Καραβασίλης.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Την εκδήλωση επιμελήθηκε η T.V. Production (Θάνος Τσάμης & Βασίλης Γκοτσούλιας) μαζί με τον επαγγελματία αθλητικογράφο Παναγιώτη Μάλλιο. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η ιστορική διαδρομή της ομάδος σε τίτλους, αφού φέτος συμπληρώνει τα 100 της χρόνια, μπαίνοντας στο “κλειστό club” λίγων σωματείων στην Ελλάδα που έχουν τόσο χρόνο ζωής. Παράλληλα έγινε γνωστό πως δημιουργείται documentary με την ιστορία της Αχαϊκής , όπου θα παρουσιαστεί σε ξεχωριστή εκδήλωση.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Κατά την διάρκεια η διοίκηση βράβευσε τον πρώην πρόεδρο Νίκο Σέρμπο. Για την κατηγορία των φιλάθλων βραβεύτηκε ο αείμνηστος πρόεδρος του ΣΦΑ , Βασίλης Καραβασίλης , με το βραβείο να το παραλαμβάνει ο υιός του Ανδρέας. Για την προσφορά τους στον τοπικό αθλητισμό βραβεύτηκαν οι Ντίνος Χρυσανθακόπουλος , Δημήτρης Μαντάς και Γιώργος Δημακόπουλος. Βράβευση έγινε και στον Γιώργο Λυκούδη, πρώην διεθνή προπονητή και παίκτη, για την προσφορά του στο Ελληνικό Βόλεϋ. Βραβείο έλαβε και η ομάδα του Προμηθέα Πατρών για τις επιτυχίες της σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το βραβείο να παραλαμβάνει το μέλος του Προμηθέα κ. Παντελής Αθανασίου. Ξεχωριστή βράβευση έκανε η ΣΕΔΙΠ στον Πύραρχο Ανδρέα Στεμπίλη για τη προσφορά του στη τοπική κοινωνία. Η διοίκηση βράβευσε και τους Χρήστο Γεωργιόπουλο , Γιώργο Μπατάλη και Γιάννη Γιαννόπουλο , όπου για διαφορετικούς λόγους ο καθένας απουσίαζε.

ΟΙ DJ’s

Τρεις dj’s επένδυσαν το χορό με όμορφες επιτυχίες από το παρόν και το παρελθόν της μουσικής ! Παντελής Χρόνης , Rochos και  Νίκος Παναγιωταρόπουλος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με το μουσικό αποτέλεσμα να είναι μοναδικό.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση