Τοπικά

Συνελήφθη 38χρονος στα Σαγαίικα- Εκκρεμούσε σε βάρος του καταδίκη για οπλοκατοχή

ληστεία , παράνομη διαμονή στη Χώρα
Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Σαγαιίκα Κάτω Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 38χρονος ημεδαπός,  διότι  σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του  Τριμελούς Εφετείου Πατρών σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.

Επίσης, συνελήφθησαν, προχθές αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο 20χρονες ημεδαπές, διότι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν αυτοκίνητο ημεδαπού, ο οποίος προσωρινά το είχε σταθμεύσει έξω από κατάστημα, αφήνοντας τα κλειδιά στη μίζα. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,  εντόπισαν τις δράστιδες να κινούνται με το κλεμμένο όχημα στην Οβρυά  Πατρών και σε σήμα στάσης για έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν με αποτέλεσμα να συλληφθούν έπειτα από καταδίωξη. Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στις δράστιδες βρήκαν  και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης, ενώ παράλληλα  κατασχέθηκε το  κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Εξ άλλου, συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 51 ετών,  διότι  αφαίρεσαν ανταλλακτικά μέρη από το σταθμευμένο αυτοκίνητο (καρμπιρατέρ, ψυγείο και καπάκι φίλτρου αέρα).