Event Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική στο Παραδοσιακό Καφέ – Μεζεδοπωλείο «ΑΝΩ Αλισσός»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πιστό στο έθιμο της Τσικνοπέμπτης το Παραδοσιακό Καφέ – Μεζεδοπωλείο «ΑΝΩ Αλισσός», στον Άνω Αλισσό, όπου για άλλη μια χρονιά θα γιορτάσει την εν λόγω ημέρα με ζωντανή μουσική, από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Ο εορτασμός της Τσικνοπέμπτης αποτελεί πλέον θεσμό για το συγκεκριμένο κατάστημα, αφού μέσα από ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, θα ανέβει το κέφι και θα απογειωθεί ο χορός. Αναπόσπαστο στοιχείο της ημέρας τα υπέροχα ψητά κρέατα του Αρίστου, που ξεχωρίζουν για το γλασερό ψήσιμό τους, ώστε αφήνουν να αναδυθεί η γεύση του κάθε είδους κρέατος, συνοδευόμενα από τα χειροποίητα τυροπιτάκια, αλλά και τα μαγειρευτά φαγητά, για όσους δεν προτιμούν το καθιερωμένο έδεσμα της ημέρας.

Το καρναβαλικό χρώμα και η αντίστοιχη διακόσμηση είναι γεγονός από την έναρξη του Καρναβαλιού, στο Παραδοσιακό Καφέ – Μεζεδοπωλείο «ΑΝΩ Αλισσός» συνδυάζοντας την Πατρινή καρναβαλική πρωτοτυπία με τη χρηστική λειτουργία του καταστήματος, εντυπωσιάζοντας κάθε έναν, είτε είναι εθισμένος στις διακοσμητικές τάσεις, είτε όχι.

Άρθρο της Φέφη Τζουανοπούλου (Portal Attacktv)