Τοπικά

Την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου ξεκινά δρομολόγια ο Προαστιακός μέχρι την Κάτω Αχαΐα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

O Προαστιακός θα ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή Πάτρα -Δυτική Αχαϊα την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόερος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Κώστας Σπηλιόπουλος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου την Τετάρτη.

Ο κ. Σπηλιόπουλος (επικεφαλής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο δυτικής Ελλάδας) ανέφερε χαρακτηριστικά προκαλώντας αντιδράσεις: “Θα γίνει επίσημα, κανονικά και με δρομολόγια. Όχι για το θεαθήναι με καπέλα για επικοινωνιακούς λογους”.

Η αναφορά του είχε αποδέκτη την προηγούμενη περιφερειακή αρχή γεγονός που έκανε τον Απόστολο Κατσιφάρα να αντιδράσει έντονα. “Κύριε Σπηλιόπουλε, δεν έχετε το δικαίωμα να προσβάλετε με κανέναν τρόπο. Ο πρώην περιφερειάρχης έκανε την προαστιακό. Να έχετε τη γενναιότητα να πείτε : Μπράβο σας το κάνατε. Και κάντε όοια άλλη κριτική θέλετε…”

Ο Απ. Κατσιφάρας στην αρχική του τοποθέτηση αναρωτήθηκε γιατί έχουν περάσει έξι μήνες και δεν έχει μπει ακόμη στις ράγες ο Προαστιακός  με κατεύθυνση τη Δυτική Αχαϊα. “Τα έργα δεν έχουν πατρότητα. Είναι για εξυπηρετούν τους πολίτες. Εάν κάποιοι αισθάνονται οτι έχουν πατρότητα κάνουν λάθος. Εκείνο που χρειάζεται είναι η αποτελεσματικότητα και ο προαστιακός κατασκευαζόταν επί τέσσερα χρόνια, αν θέλετε να κάνουμε και αυτή την κριτική ” αντέτεινε ο κ.Σπηλιόπουλος.