Τοπικά

Εκδήλωση για την κυκλοφοριακή αγωγή από το Κέντρο Κοινότητας και το Α.Τ. Κάτω Αχαΐας

smart
Γράφτηκε από westcity team
     

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» Κάτω Αχαΐας ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή» σε μαθητές της Α΄ Λυκείου του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας με την παρουσία του Δ/ντη κ. Καράμπελα Παναγιώτη.

Τη διάλεξη άνοιξε με εισήγησή της η Συντονίστρια Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Παπαθανασοπούλου Μαρία στην κατεύθυνση της θεματολογίας της κυκλοφοριακής αγωγής και της ευαισθητοποίησης των Φορέων που εμπλέκονται στην εκπαίδευση ώστε να συμβάλλουν στη σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών στα θέματα οδικής παιδείας και ασφάλειας.
Στη συνέχεια υπήρξε παρουσίαση σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και επισφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς από τον Διοικητή Του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας κ. Λαμπρόπουλο Χρήστο.
Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρουσίαση συμμετέχοντας με ερωτήσεις και τοποθετήσεις τους και υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος.
Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις σωστές συμπεριφορές που οδηγούν στο σεβασμό προς τους κανόνες συμβίωσης ανάμεσα στους πολίτες.

/* ]]> */