Τοπικά

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ο σύλλογος εργαζομένων των Δήμων Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι των δήμων Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου…

…την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, στις 12 μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Κάτω Αχαΐα. Στο γεύμα που παρέθεσε στο καφέ- εστιατόριο VIN, που έλαβε χώρα στην έδρα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ο σύλλογος εργαζομένων ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

Στην κοπή της πίτας του συλλόγου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρος Ν. Μυλωνάς ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θεόδωρος Μπαρής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Παναγιώτης Κουνάβης καθώς και οι Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι των Ο.Τ.Α, ΔΕΥΑ και ΚΕΔΔΥ.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά. Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος σήμερα. Πιο συγκεκριμένα έκανε λόγο για έναν δήμο άστεγο με διάσπαρτες και ελλιπείς υπηρεσίες που βρίσκεται αντιμέτωπος με τεράστια προβλήματα. Προέτρεψε τους υπαλλήλους να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και με αισιοδοξία για το μέλλον και πίστη στην σκληρή δουλειά έθεσε ως στόχο την εύρεση δρόμων που θα βγάλουν το δήμο από τα αδιέξοδα και θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα των πολιτών τους οποίους οφείλει τόσο η δημοτική αρχή όσο και οι υπάλληλοι του δήμου να υπηρετούν. Ο κ. Μυλωνάς τόνισε ότι οι εργαζόμενοι και οι υπηρεσίες του δήμου είναι η κινητήριος δύναμη για κάθε δημοτική αρχή. Κλείνοντας αναγνώρισε ότι οι συνθήκες εργασίας και υγιεινής δεν είναι οι καλύτερες αλλά δημοτική αρχή και εργαζόμενοι μαζί μπορούν να λύσουν τα προβλήματα και να δώσουν λύσεις στην κοινωνία. Έκοψε το κομμάτι της πίτας σε αυτό, στην συνεργασία για την πρόοδο του Δήμου.

Με την σειρά του ο Δήμαρχος Ερυμάνθου ευχήθηκε Καλή Χρονιά και καλή συνεργασία ανάμεσα στους δύο δήμους, προέτρεψε στο να βρίσκουμε χαρά σε αυτό που κάνουμε και όλοι μαζί να πάμε ένα βήμα μπροστά.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας έκοψε το κομμάτι του αφιερώνοντάς το στην αποτελεσματικότητα αιρετών και εργαζομένων και επισήμανε την τεράστια προσπάθεια που γίνεται για να βρεθεί λύση των μεγάλων προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο μας.