Αθλητισμός

Στοίχημα: Ανοίγει ο ρυθμός στην Πόλη (2αδα)

 
 
 
 

Για 4η διαδοχική φορά η στήλη μου έμεινε με το 2 στα 3 και η τύχη συνεχίζει να μας γυρίζει την πλάτη. Πέρασαν χθες το γκολ γκολ της Γουλβς με την Λίβερπουλ και το οβερ 12.5 πόντων του Πρίντεζη, αλλά ο ΠΑΟΚ παρότι επιβεβαίωσε το “2” σκόραρε μόνο 1 φορά στην Λαμία. Πάμε στα σημερινά με 2 επιλογές από Ευρωλίγκα.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Φενερμπαχτσέ- Αρμάνι Μιλάνο

Σημαντικό παιχνίδι για αμφότερους, αφού στοχεύουν στην είσοδο τους στην 8άδα. Στο 8-12 η Φενέρ και στο 10-10 η Αρμάνι, ωστόσο οι αποψινοί μονομάχοι διέπονται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Οι γηπεδούχοι πρέπει να χτίσουν νικηφόρο σερί και πάνω που το πάλευαν η Μπαρτσελόνα πέρασε από την Πόλη με 80-74, ενώ η Αρμάνι λίγο έλειψε να ρίξει στο καναβάτσο την Μακάμπι, αλλά ξέμεινε από λύσεις στο τέλος και ηττήθηκε στο Ισραήλ με 69-63.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στηρίζεται στην επίθεση και ειδικά στην έδρα της προσπαθεί να τρέξει και να βρει εύκολα καλάθια, ενώ έχει καλύτερα ποσοστά σε σύγκριση με τα παιχνίδια μακριά από την Τουρκία. Στην αντίπερα όχθη η Αρμάνι θα κινηθεί και πάλι στους ρυθμούς του Σέρχι Ροντρίγκες, ενώ αν βρεθούν σε καλό βράδυ τα ατού του Ετόρε Μεσίνα μπορούν να φτάσουν ψηλά το σκορ, βάζοντας δύσκολα στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα έχει καλό ρυθμό και θα δούμε πολύ τρίποντο εκατέρωθεν, ενώ οι προσωπικότητες θα “μιλήσουν” και θα κάνουν την διαφορά. Πάμε στο καλοπληρωμένο οβερ 154.5.


Ρεάλ Μαδρίτης- Αναντολού Εφες

Ντέρμπι στην 21η αγωνιστική ανάμεσα σε δύο ομάδες υπόδειγμα σταθερότητας και βάθους στο ρόστερ τους. Η Ρεαλ για πρώτη φορά σε διαβολοβδομάδα μέτρησε 2 αποτυχίες και επηρεάστηκε από τις απουσίες των Ράντολφ και Ρούντι Φερντάντεζ.

Ο πρώτος θα λείψει και απόψε, ενώ ο Ισπανός άσσος επιστρέφει και αναμένεται να δώσει λύσεις. Η Εφες έχει το καλύτερο ρεκόρ με 17-3 και “χορεύει” στους ρυθμούς του Σέιν Λάρκιν. Διατηρεί τα ηνία στο τουρκικό πρωτάθλημα και φυσικά στόχος είναι το Final 4 και να επαναλάβει μία συμμετοχή στον τελικό, χάνοντας πέρυσι το τρόπαιο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δύσκολο να επιλέξουμε πλευρά ή να πάμε με τον “1” και να κυνηγήσουμε το χάντικαπ. Θα προτείνω ειδικό στοίχημα και πιστεύω ότι έχει τύχη να επαληθευτεί.

Πάμε στο οβερ 10.5 του Φακούντο Καμπάτσο, που θα πάρει πολλές προσπάθειες, κερδίζει βολές με τα μπασίματα του και με τον Γιουλ σε κακό φεγγάρι θα παίξει σχεδόν σε όλο το ματς.

πηγή: https://www.bet-on-arme.com/56451/anoigei-o-rithmos-stin-polh/