Αθλητισμός

Στοίχημα: Υψηλό εμπόδιο η Σεβίλλη για την Ρεαλ Μαδρίτης (3αδα)

 
 
 
 
Επιτέλους Σάββατο και κινούμαστε σε φυσιολογικά λημέρια στο κουπόνι, αφού οι εβδομάδες που δεν έχουν Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ είναι αρκετά δύσκολες. Η Γερμανία επιστρέφει, όπως και το Βέλγιο, αλλά προσωπικά θέλω να δω πως θα πάνε τα πράγματα μετά την διακοπή και δεν ακουμπάω προς τα εκεί. Στο “Μπερναμπέου” ωστόσο υπάρχει μάχη.

Ρεαλ Μαδρίτης- Σεβίλλη

Η Ρεάλ επιστρέφει στην πραγματικότητα της La Liga με σούπερ ψυχολογία, αφού κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας, που έγινε στην Σαουδική Αραβία και μάλιστα νίκησε στα πέναλτι την μισητή αντίπαλο Ατλέτικο.

Μόνιμο το πρόβλημα με τον Εντέν Αζάρ, αλλά από ότι φαίνεται ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει μάθει να ζει με τον τραυματισμό του Βέλγου πλέι μέικερ και γενικά οι “μερένγκες” δείχνουν ανεβασμένοι και πιστεύουν ξανά στους εαυτούς τους. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Σεβίλλη έφερε ισοπαλία με 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην έδρα της και δεν υπόδειγμα σταθερότητας τον τελευταίο καιρό. Πήρε άνετη πρόκριση στο Κύπελλο από την άσημη Εσκομπέντο με 5-0 και “ξεμούδιασε”.

Είναι δύσκολο το ματς, οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, αλλά αν οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλό βράδυ θα βρουν δίχτυα. Αξία στο καλοπληρωμένο γκολ γκολ μαζί με οβερ 2.5


Νάπολι- Φιορεντίνα

Να πάει και να μην έρθει η φετινή χρονιά για την Νάπολι. Φαντάζομαι αυτό θα ψελλίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας, που φέτος κάνει μέτρια προς κακή σεζόν.

Ήττα με την Λάτσιο με γκολ του Ιμόμπιλε στο τέλος, αν και δεν την άξιζε, έχοντας καλή παρουσία, αλλά αφέλεια και νευρικότητα στην τελική προσπάθεια. Τουλάχιστον απέκλεισε την Περούτζια στο “Σαν Πάολο” μεσοβδόμαδα και συνεχίζει στο Κύπελλο Ιταλίας. Σε καλό μομέντουμ βρίσκει η Νάπολι την Φιορεντίνα, αφού οι “βιόλα” με την αλλαγή  προπονητή δείχνουν να πατούν γερά στα πόδια τους.

Ο Κουτρόνε σκοράρει και γενικά οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πλέον ομάδα και όχι το συνονθύλευμα με τον Μοντέλα στον πάγκο. Απέκλεισαν την Αταλάντα με 3-1 στο “Αρτέμιο Φράνκι” και η ψυχολογία είναι στα ύψη, αφού το Κύπελλο είναι μεγάλος στόχος για φέτος. Πάμε στο οβερ, περιμένοντας καλό ματς με αμφότερους να “διψούν” για το τρίποντο.


Γουότφορντ- Τότεναμ

Η Γουότφορντ δείχνει να έχει συνέλθει και πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μπόρνμουθ με 3-0 και πολύ καλή παρουσία, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Η Τότεναμ δεν πείθει ούτε με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο, αλλά η πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας επί της Μίντλεσμπρο έφερε τουλάχιστον προσωρινή ηρεμία. Άχρωμη ομάδα και ειδικά τώρα που λείπει ο Χάρι Κέιν είναι “δυσκοίλια” στο γκολ, αν και παράγει φάσεις, αλλά είναι νευρική στην τελική προσπάθεια.

Με καλή ψυχολογία και συνάμα κακές και ασταθείς άμυνες αμφότερες. Έχει λογική και αξία το αμφίσκορο. Γκολ γκολ λοιπόν.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/ispilo-empodio-h-sevilli-gia-thn-realmadritis/