Τοπικά

Σάρωσε στο Ζάππειο εταιρεία από την Πάτρα, παρουσιάζοντας καινοτόμα τεχνολογία στο eCommerce

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με την παρουσίαση μίας καινοτόμας τεχνολογίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο…

…εταιρεία από την Πάτρα κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα περισσότερων των 3.000 ιδιοκτητών ηλεκτρονικών καταστημάτων που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την eCommerce and Digital Marketing Expo. Ο λόγος για την BitMyJob, εταιρεία που εξειδικεύεται σε νέες τεχνολογίες γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop).

Η BitMyJob βρέθηκε στο Ζάππειο στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε για το Meet Magento GREECE και κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, παρουσιάζοντας μία τεχνολογία που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον παγκοσμίως τα επόμενα χρόνια. Είναι η πρώτη εταιρεία στη χώρα μας που κατάφερε να υλοποιήσει στην πλατφόρμα Magento τη λύση Progressive Web App (PWA), μία λύση που κάνει το διαδικτυακό κατάστημα να συμπεριφέρεται ως εφαρμογή για οποιαδήποτε κινητή συσκευή, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να κάνει κάποιος downloadτην εφαρμογή!

Την εξαιρετική παρουσίαση πραγματοποίησε στο συνέδριο ο Digital Marketing Strategist & Optimization Analyst της BitMyJob, Νίκος Μίχος, όπου μέσα σε 20 λεπτά κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό, παρουσιάζοντας τα οφέλη της νέας τεχνολογίας. Τεράστιες ταχύτητες, αξιοποίηση των δυνατοτήτων του κινητού, υψηλά ποσοστά μετατροπών και άψογη εμπειρία χρήστη ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας τεχνολογίας που ενθουσίασε τους ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων.

Η BitMyJob είναι μια πρωτοπόρα εταιρεία στο eCommerce και αποτελείται από εξειδικευμένους μηχανικούς πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που προσφέρουν premiumυπηρεσίες eCommerce στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά. Πριν ένα μήνα, μέρος της ομάδας συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο για την πλατφόρμα eCommerce Magento που διεξήχθη στην Ολλανδία υπό την αιγίδα της Adobe και εκπαιδεύτηκε στις νέες λύσεις με Magento. Σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες που μας κάνουν περήφανους σε μεγάλα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.