Τοπικά

«Πρόσωπα της Χρονιάς 2019»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε εξέλιξη βρίσκεται ψηφοφορία για τα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2019»…

…διαδικασία από την οποία θα προκύψουν οι φετινοί πρωταγωνιστές. Θα τους γνωρίσουμε στην λαμπερή βραδιά που διοργανώνεται προς τιμή τους, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι υποψήφιοι έχουν ήδη πάρει τις …θέσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα www.prosopaxronias.gr. Έχουν κατανεμηθεί σε κάθε μία από τις κατηγορίες Κοινωνία, Εκπαίδευση, Έρευνα και Καινοτομία, Πολιτισμός και Τέχνες, Διοίκηση και Αθλητισμός, όπου και αναμένουν τις ψήφους μας. Σε κάθε κατηγορία πρόκειται να απονεμηθούν δύο βραβεία σε πρόσωπα και σε ομάδα / συνεργασία.

Η ψηφοφορία κινητοποιεί το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, καθώς συνιστά μια ιδιαίτερη διαδικασία, αφού τα τελευταία χρόνια τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» θα πρέπει να κερδίσουν και την αναγνώριση του κοινού.

Πως ψηφίζουμε

Αρκεί ένας λογαριασμός emailγια την καταχώρηση της ψήφου. Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει Πρόσωπο, Πρόσωπα ή Ομάδες της επιλογής του πατώντας στο tab κάθε υποψηφιότητας. Συγκεκριμένα, ο καθένας μπορεί να ψηφίσει ένα ή περισσότερα Πρόσωπα ή Ομάδες σε κάθε κατηγορία, αλλά δεν μπορεί να καταχωρήσει περισσότερες από μία ψήφους στο ίδιο πρόσωπο ή στην ίδια ομάδα.

Οι υποψηφιότητες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους κοινού και επιτροπής, αναδεικνύουν και τα βραβεία κάθε κατηγορίας.

Συνολικά τους υποψηφίους θα τους γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα στην πολυτελή έκδοση του περιοδικού TRIP που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Θα φιλοξενηθούν σε μια συλλεκτική έκδοση, υψηλής τυπογραφικής και γραφιστικής ποιότητας που θα κυκλοφορήσει στα σημεία διανομής της Εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Επίσης οι προτεινόμενοι για τα Πρόσωπα της Χρονιάς κυκλοφορούν ήδη παντού.

– Γνωρίστε τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της διοργάνωσης Facebook: Πρόσωπα της Χρονιάς και Instagram: prosopaxronias.gr.

– Ψηφίστε τους στην πλατφόρμα www.prosopaxronias.gr

Η Εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το «Ινστιτούτο Πρόσωπα» με τον συγκεκριμένο θεσμό επιδιώκουν να τιμήσουν συμπολίτες που επέδειξαν αξιόλογη δράση την τρέχουσα χρονιά.