Τοπικά

Συνάντηση εργασίας του Σπ. Μυλωνά με το Δ.Σ. του ‘’ΑΟ ΔΥΜΗΣ 07’’

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

 Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 ανάμεσα στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρο Ν. Μυλωνά και στο Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου «ΑΟ ΔΥΜΗΣ 07».

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης εξέφρασαν στο Δήμαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κατά κύριο λόγο με το γήπεδο, και τον ενημέρωσαν για την πορεία του σωματείου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε λόγος και από τις δύο πλευρές για την σπουδαιότητα του εθελοντισμού στον αθλητισμό καθώς και για την προσπάθεια να γίνει η άθληση  τρόπος ζωής των νέων, εστιάζοντας στο ότι  ο αθλητισμός δεν αφορά μόνο στη σωματική ανάπτυξη και υγεία αλλά και στον τρόπο με τον οποίο το άτομο αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε για μια ακόμα φορά την προσωπική του πεποίθηση αλλά και τον στόχο, συνολικά, της νέας δημοτικής αρχής, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη και προώθηση του αθλητισμού μέσα από τον συνεχή διάλογο και την κοινή πορεία με τα αθλητικά σωματεία.

Οι δύο πλευρές έμειναν ικανοποιημένες από την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση και ανανέωσαν το ραντεβού για το εγγύς μέλλον.