Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Εγκαίνια για την «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ» στην Κάτω Αχαΐα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ» επεκτείνει τη φροντίδα της και στη Δυτική Αχαΐα. Δημιουργώντας μία υπερσύγχρονη Μονάδα Υγείας στην πόλη της Κάτω Αχαΐας έρχεται να καλύψει το διαγνωστικό κενό της ευρύτερης Δυτικής Αχαΐας.

Το υποκατάστημα της Κάτω Αχαΐας ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του από τις 25 Νοεμβρίου .Στόχος της «Φροντίδας Υγείας» είναι να εξυπηρετήσει το σημαντικό πλήθος ασθενών της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι μέχρι σήμερα αναγκάζονταν να μετακινούνται στην Πάτρα ακόμα για απλές και οικονομικές μικροβιολογικές εξετάσεις.

Το υποκατάστημα αρχικά  λειτουργεί ως μικροβιολογικό εργαστήριο και στη συνέχεια, ανάλογα με τις ανάγκες των ασθενών της περιοχής, θα διευρύνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες του.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ

Η Φροντίδα Υγείας λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2008 στο κέντρο της Πάτρας. Απευθύνεται σε ιδιώτες και συνεργάζεται με το δημόσιο τομέα (νοσοκομεία, κέντρα υγείας κτλ.), με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και επαγγελματικές ενώσεις, με ασφαλιστικά ταμεία τραπεζών, ασφαλιστικές εταιρίες κ.λ.π.

Βασική επιδίωξη της διαγνωστικής μονάδας αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. Προκειμένου να επιτύχουμε τον σκοπό μας φροντίζουμε για τεχνολογική αρτιότητα με πρόβλεψη για διαρκή εκσυγχρονισμό, διαρκή, συστηματικό και ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα όργανα και τις συσκευές για την άρτια λειτουργία τους, εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό με μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο της υγείας,

  • συνεχή επιμόρφωση του επιστημονικού και του διοικητικού προσωπικού,
  • την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής των ραντεβού,
  • καθαρό και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον, όπου ο επισκέπτης θα νιώθει άνετα και φιλικά,
  • την ενδεικνυόμενη φροντίδα των εξεταζόμενων

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ 

Μία καλή ευκαιρία για να ξεναγηθείτε και να γνωρίσετε το υποκατάστημά της στην Κάτω Αχαΐα (Πλατ. Παπαγιαννοπούλου) είναι η 14η Δεκεμβρίου, ημέρα τελετής των εγκαινίων του, ώρα 6μμ.. 

(Πληροφορίες: www.frontida-ygeias.gr).