Αθλητισμός

“Ο Α.Ο. Δύμης ΄07 παρουσιάζει φέτος ολοκληρωμένα το πρόγραμμα “Εξέλιξις”

 
 
 
 
Το σωματείο της Δύμης τα τελευταία χρόνια δίνει βαρύνουσα σημασία στο κομμάτι της ανάδειξης νέων αθλητών και το πρόγραμμα “Εξέλιξις” έχει καθιερωθεί στις τάξεις και στην φιλοσοφία των “μπλε”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης για το εν λόγω πρότζεκτ:

Η σταθερή βούληση της Διοίκησης εδώ και πέντε χρόνια για την εκπόνηση και υλοποίηση ενός συγκροτημένου σχεδίου που θα δημιουργήσει την νέα γενιά γηγενών αθλητών μας έφερε στην σημερινή πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα “Εξέλιξις” της αθλητικής μας οικογένειας λειτουργεί πλέον ολοκληρωμένα. Πιο συγκεκριμένα αθλητές από τα τμήματα υποδομής έχουν συνεχή παρουσία και συμμετοχή στις προπόνησεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ανδρικού τμήματος λαμβάνοντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες.

Μια νέα γεννιά από παιδιά της περιοχής μας συμπληρώνει το αθλητικό δυναμικό της ομάδας μας, δημιουργώντας γενικώς τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι μαθητές στο συνολό τους, μελλοντικοί έφηβοι και ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου, πιστοποιούν την καλή και σταθερή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, από όπου προέρχονται αθλητικά. Συμμετέχουν στις δράσεις της ομάδας ανελλιπώς, διαμορφώνοντας με θετικά μηνύματα και αξίες την προσωπικότητά τους κοντά στον αθλητισμό, πάντα παράλληλα με τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Στόχος του προγράμματος “Εξέλιξις” αποτελεί η δημιουργία νέων ανθρώπων-αθλητών με ευρύτερη παιδεία που μέσα από τις υγιείς αρχές, αξίες και αντιλήψεις θα εκφράζουν το αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο ΑΟΔΥΜΗΣ07 είναι εδώ και

το μέλλον του, ανήκει στην νέα γενιά!

Δ.Σ Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07