Αθλητισμός

Μπακάλης: «Κρατάμε την αντίδραση με Πάτρα, καλό που επιστρέψαμε στην κορυφή»

 
 
 
 

Ο Παναγιώτης Μπακάλης ήταν κομβικός στη νίκη της Αχαϊκής απέναντι στο σκληροτράχηλο Πάτρα 2005, σκοράροντας το 2ο γκολ της ανατροπής σε καίριο χρονικά σημείο (65’).

Το «πολυεργαλείο» της ομάδας του Αλέξη Γαβριλόπουλου, που έχει χρησιμοποιηθεί σε αρκετές θέσεις και μπορεί να βοηθήσει ποικιλοτρόπως, μίλησε στο “westcity” για τη νίκη της Κυριακής, αλλά και για το γεγονός ότι η «Κυρία» επανήλθε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α΄ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Π. Μπακάλη:

«Κατά την γνώμη μου ο αγώνας με το Πάτρα κρίθηκε καθαρά  στο ότι το θέλαμε περισσότερο. Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, με το Πάτρα να είναι μια καλά στημένη ομάδα, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις , αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί διότι μας έφεραν και πάλι στην πρώτη θέση. Από εκεί και έπειτα κρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε και το ότι επιστρέψαμε στην πρώτη θέση και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε υγιείς, να το κερδίζουμε  και να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται βαθμολογικά στο τέλος.»