Αθλητισμός

Ένας “γεμάτος” Δεκέμβριος για τα τμήματα των Αστεριών Αχαΐας

 
 
 
 

Ο μήνας Δεκέμβριος βρήκε τα Αστέρια Αχαϊας σε φουλ παρουσίες σε Μπάσκετ, Βόλεϋ, Πίνγκ Πόνγκ και Στίβο.

Οι επιτυχίες ήταν αρκετές και η παρουσία του συλλόγου είναι συνεπής σε πολλά αθλήματα, αποδεικνύοντας ότι τα Αστέρια κάνουν μεθοδική δουλειά και κινούνται πάντοτε προς την σωστή κατεύθυνση και με γνώμονα το να απολαμβάνουν οι αθλητές το παιχνίδι και τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Αναλυτικά η αποτίμηση του Δεκεμβρίου από την διοίκηση:

Για το μεγάλο τμήμα του μπάσκετ τους νέους μας, στη πρώτη τους χρονιά σε κατηγορία μεγάλων απαιτήσεων μετα το πέρας 10 αγωνιστικών έχουν ρεκορ 3-7 και όλα δείχνούν ότι θα δώσουν μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος για την δεύτερη επίτευξη του στόχου που είχε δοθεί εξ’ αρχής εκτός της συμμετοχής αυτού της παραμονής.

Οι νέοι του Φίλιππου Ροδόπουλου ισσοβαθμούν στη γραμμή του υποβιβασμού με άλλες 4 ομάδες όπου  θα τις αντιμετωπίσουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου οπότε αναμένεται μεγαλή μάχη και ενδιαφέρον για το μήνα Ιανουάριο.  Η προσθήκη του έμπειρου του Παναγιώτη Κολλιόπουλου όπου στο ντεμπούτο του βοήθησε τα μέγιστα(1/1 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 2 κλεψίματα, 2 ασίστ, 3 ριμπάουντ) είναι ουσιαστική. Ο Παναγιώτης έρχεται να βοηθήσει την ομάδα των νέων σε ένα σημείο που πραγματικά και η βαθμολογική θέση αλλά και το έργο του coach Ροδοπούλου έχει ανάγκη από έναν έμπειρο παίκτη που θα στηρίξει τις προσπάθειες των νέων και της Α2.

Επόμενη Φάση για του Παίδες!

Νίκη με σκορ 59-46 επί του Κεραυνού Αιγίου και επόμενη φάση για τους Παίδες των Αστεριών στο Πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.-Η μετά από 2 χρόνια απουσίας από επόμενη φάση. Όρθιοι απο αριστερά: Χρήστος Σαράντης(Τεχνικός διευθυντής), Σαλαμαλίκης, Ζαμπέτας, Γκοτσούλιας, Ντούσι, Λινάρδος, Ριγώνης, Νταλάπας, Ροδόπουλος Φίλιππος(Προπονητής), Φάνης Ριγώνης(Έφορος), Καθιστοί απο αριστερά: Καραπιπέρης, Καρακίτσος, Καπαρδέλης, Γαλανόπουλος, Βουκελάτος

Παμπαίδες

Συνεχίζουν κανονικά το τουρνουά των Παμπαίδων της Εσκαη με την συμμετοχή αθλητών μας στους αγώνες που γίνονται για την συμμετοχή και τη χαρά αυτών. Εν αναμονή της έναρξης του Τουρνουά Μίνι.

Στο τουρνουά της Ολυμπιάδα Πατρών συμμετείχαν οι βενιαμίν της οικογένειας των Αστεριών Αχαϊας τα τμήματα Μινι και τζούνιορ: Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της Olympiada Patras BC για την πρόσκληση και την συμμετοχή των μικρών μας. #ΚαλεςΓιορτές σε όλους!!!.

Βόλεϊ Νεανίδων

Για το βόλευ ολοκήρώθηκε το Πρωτάθλημα των Νεανίδων με την ομάδα μας να τερματίζει στην 3η θέση πίσω απο τις υσχηρές ομάδα του Απόλλων Πατρών και του Ερυθρού Αστέρα και πίσω τους να ακολουθούν οι ομάδες του Θησέα 2009, Λεχαινών και Πυργέα μαζεύοντας 15 βαθμούς στη κατάταξη.

Βόλεϊ Γυναικών

Για τις Γυναίκες το Πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη με τις εμπειρίες απο την συγκομιδή χρόνου και αγώνων να βρίσκεται κανονικά εντός αρχικού στόχου. Οι νέες του Γιώργου Λυκούδη κάνουν μεγάλη προσπάθεια σε έναν πρωτόγνωρο Πρωτάθλημα για αυτές και μέχρι στιγμής έχουν ρεκόρ 3-3 ήττες, κερδίζοντας μέχρι στιγμής τον Αιγιαλέων τα Λεχαινά α.α & την Ακράτα α.α. και χάνοντας απο την υσχηρή Παναχαϊκη τον Ερμή και τον Θησέα 2009.

Βόλεϊ Κορασίδων

Έναρξη και για το Πρωτάθλημα Κορασίδων τον Δεκέμβριο όπου οι Κορασίδες της Ράνιας Πανουτσοπούλου ηττήθηκαν απο την Ολυμπιάδα Πατρών για την πρώτη αγωνιστική με σκορ 3-0 έπειτα απο μέτρια εμφάνιση. Εν αναμονή της έναρξης με το νέο χρόνο του Πρωταθλήματος των Παγκορασίδων.

Επιτυχίες στο Πινγκ Πονγκ

Για το Πινγκ Πoνγκ είχαμε την πρώτη μας #Νίκη με 5-2

Άξιο αναφοράς πριν από οποιαδήποτε αποτέλεσμα είναι η τιμή μας να παίξουμε αντιμέτωποι με τους 2 από τους 3 αθλητές με ειδικές ανάγκες δίνοντας μας το πιο δυνατό μάθημα….αυτό της ζωής!!!

Φωτεινή Μπούσιου αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο οπεν 2019

Μαύρης Λευτέρης 3ος πανελληνιονίκης και συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες.

Νίκη άνευ αγώνα της ομάδας των Αστεριών Αχαΐας λόγω κολλήματος να παρευρεθούν στην 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος στις 15/12 αθλητές της ομάδας του Σπάρτακου απο το Αγρίνιο.

Για το στίβο που συνεχίζει ακάθεκτος και παντως καιρού:

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΩΤΗΣ: Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε η Α.Ε.Π. Ολυμπιαδα στο Παμπελοποννησιακο στάδιο, σε συνεργασία με τον Αθηνοδωρο από το Αίγιο και το σύλλογο των Αστεριών από την Κάτω Αχαία οι μικροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις πρώτες αγωνιστικές τους εμπειρίες και να χαρούν τη συμμετοχή τους

Πολλά μπράβο στους υπεύθυνους του προγράμματος Κώστα Λεβιδιώτη και Μαρία Παππά.