Τοπικά

Αντί για Τράπεζα Αλληλεγγύης, αποθήκη για… σαβούρες – Δείτε πως παραδόθηκε ο χώρος

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ένας χώρος που θα έπρεπε να λειτουργεί υποδειγματικά ανταποκρινόμενος στο σημαντικό του ρόλο που δεν είναι άλλος από την παροχή βοήθειας στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες είχε μετατραπεί σε αποθήκη για… σαβούρες.

Οι εικόνες που αντίκρισαν τα στελέχη της δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας στο χώρο που στεγάζεται η κατ’ άλλα Τράπεζα Αλληλεγγύης μόνο αποκαρδιωτικές μπορούν να χαρακτηριστούν.

Πεταμένα αντικείμενα κάθε λογής, άχρηστα μηχανήματα, παλιά, σπασμένα έπιπλα, χαρτοκιβώτια, καλώδια και κάθε λογής σκουπίδια βρίσκονται μέσα στο χώρο, ο οποίος προοριζόταν για άλλη χρήση, κοινωνικού χαρακτήρα, αλλά δυστυχώς απαξιώθηκε και εν τέλει “καταργήθηκε”.

Αυτό όμως που αποτελεί “γροθιά στο στομάχι” είναι τα πεταμένα λούτρινα κουκλάκια και παιχνίδια που προφανώς συμπολίτες είχαν δωρίσει για να παραδοθούν σε μικρά παιδιά, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ.

Η Δημοτική Αρχή αναμένεται να προχωρήσει σε εκκαθάριση του χώρου απομακρύνοντας όλα τα άχρηστα αντικείμενα, ώστε σύντομα να λειτουργήσει η Τράπεζα Αλληλεγγύης σε συνεργασία και με συλλόγους της περιοχής.

Δείτε πως παρελήφθη ο χώρος