Τοπικά

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και διαρρήξεις- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 38χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (177) ναρκωτικά δισκία.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 45χρονη ημεδαπή, διότι προχθές το μεσημέρι αφαίρεσε από ημεδαπή με την μέθοδο της απασχόλησης το κινητό της τηλέφωνο.

Ακόμη, συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 18χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (370) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (250) γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του δράστη πρόεκυψε ότι ο δράστης είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στην Χώρα.

Εξ άλλου, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 33 και 15 ετών,  διότι ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν διαμέρισμα ημεδαπής. Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι δράστες πριν από πέντε ημέρες είχαν αφαίρεσαν από την ίδια οικία κοσμήματα.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο  αλλοδαποί ηλικίας 30 και 21 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο όπου διενεργήθηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας όπου διέμεναν  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2533) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και λαθραίος καπνός, συνολικού βάρους (1800) γραμμαρίων.