Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Προτεραιότητα η Ασφάλεια και η Ποιότητα Τροφίμων για τα Supermarket Ανδρικόπουλος

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο νέος κύκλος σεμιναρίων με θέμα “Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων” για τους εργαζομένους των Supermarket Ανδρικόπουλος.

Οι εκπαιδευόμενοι, συνολικά 60 άτομα, οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα με τον χειρισμό τροφίμων κατά την εκτέλεση της εργασίας τους, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλες τις οδηγίες και τις τεχνικές που βελτιώνουν τις διαδικασίας, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και προσφορά προς πώληση των προϊόντων που πουλάει η επιχείρηση. Ο ΕΦΕΤ, καθορίζει και το περιεχόμενο των προγραμμάτων, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίησή τους, ενώ στο τέλος διενεργεί τη διαδικασία αξιολόγησης και εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά προς τους συμμετέχοντες.

Στόχος της επιχείρησης μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης των εργαζομένων της είναι η διασφάλιση της υψηλούς ποιότητας των τροφίμων και η παροχή ασφαλών προϊόντων προς τον καταναλωτή.

Τα σούπερ-μάρκετ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ συνεχίζουν να επενδύουν ενεργά ανάμεσα στα άλλα και στην εκπαίδευση των εργαζομένων που απασχολούν, παρέχοντας τους έτσι ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.