Τοπικά

Την Πέμπτη η συγκρότηση του νέου προεδρείου στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα εκλέγοντας και το νέο της προεδρείο.

Όπως όλα δείχνουν ο επικεφαλής του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος» που κέρδισε τις εκλογές, Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος θα είναι και ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδος, ενώ η παράταξη θα εκλέξει και τον νέο αντιπρόεδρο, ο οποίος πιθανότατα θα είναι Δήμαρχος κι όχι δημοτικός σύμβουλος.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στο νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος θυμίζουμε ότι έχουν εκλεγεί οι:

Από το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» (10 έδρες): οι δήμαρχοι: Αθανάσιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Καλαβρύτων), Θεόδωρος ΜΠΑΡΗΣ (ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ), Διονύσιος Μπαλιούκος  (Ανδρίτσαινας-Κρεστένων), Ιωάννης Λέντζας (Ανδραβίδας-Κυλλήνης), Δημήτριος Καλογερόπουλος (Αιγιαλείας), Θεόδωρος-Γεώργιος Αποστολάκης  (Ακτίου-Βόνιτσας).

Οι δημοτικοί σύμβουλοι: Βασιλική Ψυχράμη-Σταυροπούλου  (Αιγιαλείας), Γεώργιος Σιαμαντάς  (Ναυπακτίας), Πέτρος Γιαννακόπουλος ( Αρχαίας Ολυμπίας), Ιωάννης Αργυρόπουλος ( Πύργου).

Από τη «Νέα Εποχή» (8 έδρες): οι δήμαρχοι, Σπύρος ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ (Θέρμου), Κωνσταντίνος ΛΥΡΟΣ (Μεσολογγίου), Ιωάννης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ (Ξηρομέρου).

Οι δημοτικοί σύμβουλοι: Δημήτρης Σκορδόπουλος, Κυριάκος Ορλώφ, Κώστας Σβόλης, Νίκος Καραπάνος, Διονύσης Γεωργόπουλος.

Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»: ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Τίμος Παπανικολάου και Μιχαήλ Αναστασίου.