Τοπικά

Βελιτσές – σημαντικές παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σημαντικές παρεμβάσεις απ’ την δημοτική αρχή στα θέματα αγροτικής οδοποιίας, όπου ήταν και ψηλά στην προεκλογική αντζεντα.

Συγκεκριμένα αυτή τη φορά έγινε αποκατάσταση σε αγροτική οδοποιία στις Βελιτσες με τον μέλος του τοπικού Γιάννη Mελεζο να αναφέρει :

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή για το ενδιαφέρον και την κατανόηση που έδειξε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε της Αγροτικης Οδοποιίας εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να γίνετε πολύ δύσκολη η πρόσβαση στα κτήματα..
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Κυριάκος Ορλώφ για την παρέμβαση του να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες Στην τοπική κοινότητα Βελιτσων γνωρίζοντας το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια κάτι που δεν έκαναν οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές..
Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν,οι εργασίες των Μηχανημάτων συνεχίζονται και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να επιλύσουμε τα ποιο σοβαρά προβλήματα της Αγροτικής Οδοποιίας γιατι ολα δεν γινεται λογο των σοβαρων προβληματων που αντιμετωπίζουν και τα υπολοιπα χωρια του Δημου..