Αθλητισμός Τοπικά

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Δυτ. Αχαΐας, Σπ. Μυλωνά με το Δ.Σ. της “Αχαϊκής”

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου ανάμεσα στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρο Μυλωνά και του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΑΧΑΙΚΗΣ», παρουσία του Προέδρου του ΟΤΑΔ κ. Νίκου Πετρόπουλου, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Άγγελου Καραντζά  και του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Η συνάντηση αυτή ήταν μια ευκαιρία να γνωστοποιήσει η διοίκηση της ομάδας  τα προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη στην νέα δημοτική αρχή.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο για τις παρεμβάσεις και τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του Δήμου, τόσο για το δημοτικό στάδιο της Κάτω Αχαΐας όσο και για το βοηθητικό γήπεδο, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «Αχαϊκή» και οι ακαδημίες της εδώ και χρόνια. Τέλος, αναφορά έγινε στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων ενόψει της επετείου των εκατό χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

Στόχος της Νέας  Δημοτικής Αρχής είναι η άριστη συνεργασία της με τα αθλητικά σωματεία με στόχο την ανάδειξη και την ώθηση στον αθλητισμό.