Τοπικά

Εκδήλωση στο ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας για την έναρξη του νέου έτους κατάρτισης

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Πραγματοποιήθηκε στο ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας, τελετή για την έναρξη του νέου έτους κατάρτισης 2019-2020.

Προηγήθηκε η ακολουθία Αγιασμού το οποίον τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Απόστολος Δημητρόπουλος, Αρχιερατικός Επίτροπος Δύμης, που ευχήθηκε σε όλους για μια καλή και ευλογημένη χρονιά.

Παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχος  Διοίκησης οικονομίας, Κ.Ε.Π. Αποκεντρωμένων υπηρεσιών Δ.Ε. & Παιδείας  και Τέλεση Πολιτικών Γάμων. κ. Σταυρογγιανόπουλος  Σπυρίδων εκπροσωπώντας και τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ  Σπυρίδωνα  Μυλωνά, όπου στον σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της νέας Δημοτικής Αρχής για την λειτουργία του ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους:  Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Κουνάβης Παναγιώτης και οι Αντιδήμαρχοι, Τοπικής Ανάπτυξης και Ηλεκτροφωτισμού και Τέλεση Πολιτικών Γάμων.κ. Μάλλιαρης Γρηγόριος, Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου, Ποιότητας Ζωής και Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Νεολαίας και Άθλησης. κ. Γκοτσόπουλος Βασίλειος  και Δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Καμπέρος της  παράταξής «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα»  του Δημάρχου κ. Μυλωνά Σπυρίδωνα, όπου απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και ευχές προς καταρτιζόμενους και εκπαιδευτές τους  ΔΙΕΚ για καλή και δημιουργική χρονιά.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας κ. Παναγιώτης Αναγνώστου.  ευχαρίστησε όλους του παρευρισκομένους για την παρουσία τους, καλωσόρισε τους νέους καταρτιζόμενους και υποσχέθηκε ότι με την συμβολή όλων το ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας θα λειτουργήσει με προοπτική την περαιτέρω ανάπτυξή του, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την τοπική κοινωνία και τις εργασιακές της ανάγκες και με την δεδομένη αρωγή του Δήμου Δυτ. Αχαΐας θα αποτελέσει τον νέο εκπαιδευτικό πυλώνα της ευρύτερης περιοχής.

Ομάδα καταρτιζομένων του ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας, παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Γεωργίου Μπουρλέση , που είναι και καταρτιζόμενος του ΔΙΕΚ.

Η όλη τελετή έκλεισε με κέρασμα από τον περίτεχνο μπουφέ με εκλεκτά εδέσματα και γλυκίσματα, που είχαν παρασκευάσει οι καταρτιζόμενοι της νέας ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας” υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους κκ. Γεωργίου Τσουνάκα, Ιωάννη Κωτσόπουλο και Κωνσταντίνας Καραγιάννη.