Αθλητισμός

Χρυσανθακόπουλος: “Μου αρέσει το πλάνο της Δύμης”

 
 
 
 
Ο Α.Ο. Δύμης θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στα παρκέ της Β΄ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας και είναι μία πρωτόγνωρη χρονιά, αφού οι “μπλε” είχαν συνηθίσει σε υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Βέβαια στη νέα προσπάθεια αρωγός θα είναι ο Ντίνος Χρυσανθακόπουλος, που έχει συνδέσει το όνομα του με τον σύλλογο και πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Παναχαϊκή, έχοντας ενεργό ρόλο. Το πλάνο της ομάδας από την Δυτική Αχαία, να αναδειχθούν παιδιά των υποδομών και η γενικότερη φιλοσοφία του Δημήτρη Μαντά αρέσει πολύ στον έμπειρο γκαρντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντίνος Χρυσανθακόπουλος:

«Είχα 3 επιλογές να επιλέξω, έβαλα κάτω όλα τα δεδομένα και είδα ότι η καλύτερη απόφαση για όλους θα ήταν να επιστρέψω στην ομάδα που είναι και δεύτερη οικογένεια μου.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ότι πίστευα και πιστεύω ότι πέρυσι έπαιξα για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Πάτρας, πήραμε και το πρωτάθλημα οπότε θα ήταν δύσκολο να έχω κίνητρο να κάνω για ακόμα μια χρονιά την θυσία.

Επιπλέον μίλησα και με τον Μαντά που θα ήταν ο κόουτς για την επόμενη σεζόν και μου έδωσε ένα πλάνο με νέα παιδιά που μου άρεσε πολύ.

Στόχος είναι αυτός ακριβώς, νέα παιδιά με όρεξη να τα ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να τα κάνουμε να αγαπήσουν το άθλημα ,να περνάμε καλά στο γήπεδο (κάτι που είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια από την ομάδα) και αν η νέα σεζόν μπορεί να μας βρει στην Α2 κατηγορία τότε θα είναι το ιδανικό.»