Τοπικά

Στην Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας στις 15 Οκτωβρίου

Γράφτηκε από Westcity Team
       

Στην Πάτρα θα βρεθεί στις 15 Οκτωβρίου ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των διαδικασιών του ΣΥΡΙΖΑ που ήδη έχουν ξεκινήσει για την πορεία προς το συνέδριο.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος ξεκινά από το Αίγιο και την Πάτρα την περιοδεία του σε διάφορα μέρη της επικράτειας για την ενίσχυση του προφίλ του κόμματος, αλλά και την ανανέωση του, με νέες εγγραφές μελών.

Στην Πάτρα, την ημέρα της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού έχουν προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, με κορυφαία την λαϊκή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 19:00, στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες το κεντρικό πρόσωπο της λαϊκής αυτής συνέλευσης, ενώ γύρω από την πλατεία θα στηθεί μια κυκλική εξέδρα με τον κόσμο γύρω του να του υποβάλει ερωτήσεις και να συνομιλεί μαζί του.

Στόχος της συνέλευσης θα είναι να αυξηθούν οι εγγραφές των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύοντας το κόμμα και την πορεία προς το συνέδριο που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάρτιο. Ο πρώην πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από αρκετά κορυφαία στελέχη του κόμματος. Το ξεκίνημα της περιοδείας και της πορείας προς τον λαό από την Αχαΐα σηματοδοτεί, σύμφωνα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την σημασία που δίνει το κόμμα στην περιοχή για ένα νέο ξεκίνημα.

 

/* ]]> */