Αθλητισμός

Σιδέρης: “Έχουμε καλό ρόστερ και υγεία σε όλα τα επίπεδα”

 
 
 
 
Ο Μιχάλης Σιδέρης είναι «πολυτέλεια» για το επίπεδο της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και το πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας καλές εμφανίσεις και σκοράροντας ανελλιπώς στο ξεκίνημα με την φανέλα του Λέοντα Αλισσού.

Μιλώντας στο westcity δήλωσε χαρακτηριστικά:

Για τους στόχους της ομάδας: «Η ομάδα έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε θέσει στόχο, αλλά σίγουρα έχουμε ποιοτικό ρόστερ με έμπειρα παιδιά, που έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες και μικρούς ανερχόμενους, που είναι καλοί παίκτες. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό θα επιδιώξουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Αν είναι το πρωτάθλημα ή η άνοδος καλώς να έρθει»

Για τον Α΄όμιλο: «Ο όμιλος είναι ανταγωνιστικός με αρκετές δυνατές ομάδες. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Το καλό για εμάς είναι ότι είμαστε μαζί 2 σαιζόν τα περισσότερα παιδιά και έχουμε συνοχή και χημεία στο παιχνίδι μας.

Βέβαια ο προπονητής και η διοίκηση μας έχουν βοηθήσει αισθητά και η ομάδα βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα.»

Για την προσωπική του απόδοση: «Έχω σημειώσει 4 γκολ και ξεκίνησα θετικά. Σκοπός βέβαια όλων είναι να πάμε ατομικά καλά, αλλά να έχει αυτό θετικό αντίκτυπο για την ομάδα. Το άθλημα άλλωστε είναι ομαδικό και όλα μετράνε, μία καλή άμυνα, μία καλή συνεργασία, οπότε όλοι ψάχνουμε τις καλές εμφανίσεις, αλλά πάνω από όλα όπως σου είπα και πριν να παίρνουμε νίκες, παίζοντας ποδόσφαιρο που μας ευχαριστεί.»