Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη της Αναγέννησης Πατρών στην έδρα του Λιμνοχωρίου

 
 
 
 
Το Λιμνοχώρι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του αυτήν την φορά και ηττήθηκε από την ανεβασμένη Αναγέννηση Πατρών με 3-1 για την 7η στροφή του 1ου ομίλου της Α΄ΕΠΣΑ.

Τα πάντα έγιναν στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 22΄με τον Μούγκουλι και τον Χριστόπουλο να διπλασιάζει το προβάδισμα στο 27΄. Ο Τζελέπης από τα 11 βήματα έδωσε απόσταση ασφαλείας στο σύνολο του Φίλιππου Σχοινά (33΄) και στο 40΄οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Χρυσανθόπουλο.

Δεν αγωνίστηκε ο πρώτος σκόρερ Κώστας Κουκής με 6 γκολ, ενώ στα μελανά σημεία συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του έμπειρου αμυντικού της Αναγέννησης Αντώνη Αθανασόπουλου. Για την Αναγέννηση ήταν η 2η σερί νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ το Λιμνοχώρι δεν αξιοποίησε τον “1” με 2-1 επί του Δία.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Αγγελόπουλος): Δρόσος, Τσαγγαράς, Πανούσης (81΄Γερασιμόπουλος), Μπεκίρης, Λιάκος, Μπακούλιας, Λιβάνης, Λοτσάρης (46΄Μαρινόπουλος), Ντουράι (90΄Πυρρής), Χρυσανθόπουλος, Νιφόρας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. (Σχοινάς): Σοφίλλας, Γρουζής, Αθανασόπουλος (55΄ λ.τ. Τσίφας), Ζαφειρόπουλος, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος, Τζίφας, Κακαφώνης (84΄Αλποχωρίτης), Τζελέπης (90΄Αργυρόπουλος), Μούγκουλι (67΄Χουσελάς), Χριστόπουλος.