Αθλητισμός

Σπουδαία νίκη με ψυχή για τον Λέοντα (3-2) επί της Περιβόλας σε ματσάρα

 
 
 
 
Ο Λέων Αλισσού νίκησε για 3η φορά φέτος στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ και το ματς με την Περιβόλα ήταν ντέρμπι, όπως είχαμε προβλέψει από την αρχή, ανάμεσα σε δύο ισχυρές και έμπειρες ομάδες.

Τα πάντα έγιναν στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 47΄με τον Ανάγνου και τον Σιδέρη να βρίσκει δίχτυα και πάλι για το 1-1, 10 λεπτά μετά. Το 2-1 έγινε από τον Τραχάνη στο 74΄και ο νεαρός Γκοτσόπουλος στο 88΄έδωσε “αέρα” 2 τερμάτων στα “λιοντάρια”, με τον Θωμά να δίνει νέο ενδιαφέρον στο ματς στο 92΄.

Στο τέλος αποβλήθηκε ο Μολφέτας και στην αντίπερα όχθη ο Αναστασόπουλος, που δεν αγωνίστηκε αλλά συμμετείχε σε σύρραξη που συνέβη στο τέλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Λέων (Στρατίκης): Βούλγαρης, Μολφέτας, Γ.Σέρμπος, Α.Σέρμπος, Τραχάνης, Τακόπουλος, Καραμαλίκης, Σιδέρης, Χρυσοβέργης (61΄Δρούσκας-84΄Κοσιώνης), Ζάνι (77΄Γκοτσόπουλος), Στουπάκης.

Περιβόλα (Κυριτόπουλος): Α.Γιαννόπουλος, Ανάγνου, Παντελής, Αίσωπος, Κονσταντίν (70΄Λιβαθινόπουλος), Νικολακόπουλος (84΄Θωμάς), Πέτροβας (90΄Σεγγούνης), Μακρόπουλος, Σταμπολτάς (67΄Μπαρδούσης), Κολάρος, Φ.Γιαννόπουλος.