Τοπικά

Ημερίδα στο ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδος για προστασία πρώτης κατοικίας, οφειλές και κόκκινα δάνεια

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας διοργανώνουν ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: «Προστασία Κύριας Κατοικίας – Ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών και Φυσικών Προσώπων», σήμερα στις 16:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα).

Στην εκδήλωση στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) θα παρουσιάσουν το νομοθετικό πλαίσιο της προστασίας της κύριας κατοικίας και του εξωδικαστικού μηχανισμού, καθώς και την ηλεκτρονική πλατφόρμα, ενώ ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης, θα εστιάσει στην παρουσίαση του πλαισίου ρύθμισης οφειλών δημοσίου προς ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της εκδήλωσης θα γίνει:

-Παρουσίαση του νομικού πλαισίου για την προστασία της κύριας κατοικίας και του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών νομικών και φυσικών προσώπων.

Εισηγήτρια: Θεώνη Αλαμπάση, Προϊσταμένη Τμήματος Νομικής Υποστήριξης και Συμβουλών της ΕΓΔΙΧ.

-Παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την προστασία της κύριας κατοικίας και για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών νομικών και φυσικών προσώπων.

Εισηγήτρια: Παρασκευή Χαμηλού, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Υποστήριξης της ΕΓΔΙΧ.

-Εισήγηση Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση για τις Ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου προς ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις και συζήτηση.