Αθλητισμός

Στοίχημα: Με σύμμαχο την έδρα της η Ρουμανία (3αδα)

 
 
 
 
Ολοκληρώνεται σήμερα η δράση των Προκριματικών για το EURO 2020 και από την Παρασκευή θα επανέρθουμε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς, οπότε θα έχουμε περισσότερες επιλογές και ευκαιρίες, για να “λυθούν” τα χέρια μας. Πάμε όμως στα σημερινά χωρίς χρονοτριβή, με στήριγμα την δύναμη της έδρας των Ρουμάνων.

Ρουμανία- Νορβηγία

Κομβικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, που στοχεύουν στην πρόκριση και βρίσκονται σε όμιλο “φωτιά”, Αντίπαλος και η Σουηδία, που βρίσκεται στην 2η θέση, ενώ η πρωτιά έχει ήδη καπαρωθεί από την Ισπανία.

Η Ρουμανία παίζει στην έδρα της, το κοινό είναι πάντα ένθερμο στο Βουκουρέστι και παράλληλα η ομάδα των Βαλκανίων βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, οι Σκανδιναβοί μόνο με “2” θα ελπίζουν στην πρόκριση, αφού έμειναν πίσω με τις 2 σερί ισοπαλίες με Σουηδία και Ισπανία και έτσι θα “ανοίγονται” όσο περνάει ο χρόνος. Αυτό συνεπάγεται ότι η Ρουμανία θα βρει χώρους να δράσει και διαθέτει ποιότητα στην γραμμή κρούσης.

Θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι δεν θα “λυγίσουν”, ενώ οι Νορβηγοί δεν είναι απίθανο να σκοράρουν. 1Χ (Δ.Ε.) και οβερ 1.5


Ελλάδα- Βοσνία

Η Ελλάδα κάνει λίφτινγκ στο ρόστερ της, αφού δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και η παρουσία της στα προκριματικά είναι αποκαρδιωτική. Ο Τζον Φαν Σιπ δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα, όπως είδαμε και στην ήττα από την Ιταλία (2-0) στο Ολίμπικο, ωστόσο η Εθνική μας έδειξε βελτιωμένη και με παίκτες που έχουν όρεξη να διακριθούν.

Στην αντίπερα όχθη η Βοσνία πλησίασε την Φινλανδία στο -2, καθότι την συνέτριψε με 4-1 και πλέον έρχεται απόψε στο ΟΑΚΑ για το “2”, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες για την 2η θέση και την πρόκριση. Αναμένεται καλό παιχνίδι, με ρυθμό και στο να δούμε γκολ μπορεί να βοηθήσει και η απουσία άγχους από πλευράς Εθνικής.

Αξίζει το γκολ γκολ.


Ρέξαμ- Τσέστερφιλντ

Παιχνίδι που είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, όσον αφορά την παραμονή στην National League της Αγγλίας.

Η Ρέξαμ δεν πατάει καλά και μετράει 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα τελευταία 3 παιχνίδια της, ενώ η Τσέστερφιλντ πλησίασε την Ρέξαμ στο -1 και έδειξε να συνέρχεται με το τεράστιο “2” στην έδρα της Φίλντε με 3-1. Αναμένεται “κλειστό” ματς και οι άμυνες θα έχουν τον πρώτο λόγο. Κανένας άλλωστε δεν θα “χαλαστεί” σε ενδεχόμενη ισοπαλία.

Αξίζει και μπορεί να επαληθευτεί το Χ2.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/me-simmaxo-thn-edra-tis-h-roymania/