Αθλητισμός

Στοίχημα: “Ανοιχτό” παιχνίδι στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” (3αδα)

 
 
 
 
Εβδομάδα Ευρώπης αυτή που διανύουμε και θα έχουμε την 2η πράξη σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται απόψε στο “Μαρακανά” του Βελιγραδίου με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Προσωπικά θα αφήσω στην άκρη το εν λόγω ματς και θα ασχοληθώ με κάποια άλλα και κυρίως με την αναμέτρηση Ρεάλ Μ.-Μπριζ.

Ρεάλ Μαδρίτης- Κλαμπ Μπριζ

Η Ρεάλ συνετρίβη από την Παρί Σεν Ζερμέν στο “Παρκ Ντε Πρενς” με 3-0, αλλά δείχνει βελτιωμένη, παρότι έχει προβλήματα που δεν κρύβονται. Για το πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο και στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Από την άλλη η Κλαμπ Μπριζ συνέτριψε την Μαλίν εκτός έδρας με 5-0 και προελαύνει στην Α΄Βελγίου με απολογισμό 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Μπορεί να βρει δίχτυα στο “Μπερναμπέου”, ούτως ώστε να βοηθήσει στο να ψάξουμε τα πολλά γκολ, με την “βασίλισσα” φυσικά να θέλει μόνο νίκη, οπότε θα προσεγγίσει το παιχνίδι αμιγώς επιθετικά. Βασικό σημείο της στήλης μου για σήμερα το Over 3,5 του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.


Γαλατασαράι- Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί “διέλυσε” την Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 και είναι πλέον επικεφαλής στον όμιλο με 3 πόντους, την ίδια ώρα που η Γαλατασαράι έμεινε όρθια στην έδρα της Μπριζ (0-0) και πήρε σημαντικό πόντο. Στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι έμειναν στο 0-0 με την Φενερμπαχτσέ εντός και βγάζουν προβλήματα στην επίθεση, παρότι κάνουν φάσεις.

Η Παρί “λύγισε” την Μπορντό σε ένα σκληροτράχηλο εκτός έδρας ματς, αλλά στην άμυνα δείχνει επιρρεπής στο λάθος και η Γαλατά έχει ποιότητα, για να βρει δίχτυα απόψε. Η Παρί με νίκη θα κάνει το 2 στα 2 και θα βάλει πλώρη για την επόμενη φάση. Έχει λογική και αξία το γκολ γκολ.


Γιουβέντους- Λεβερκούζεν

Κομβικό παιχνίδι στον όμιλο και ύστερα από το “2” της Λοκομοτίβ Μόσχας στην έδρα της Μπάγερν Λεβερκούζεν, που έβαλε “φωτιά” στον όμιλο.

Βέβαια φαβορί είναι Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά το μεταξύ τους “Χ” στην Ισπανία με 2-2 έκανε ακόμα πιο “μπάχαλο” την πρόκριση και τον όμιλο. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με επαγγελματικό τρόπο την Σπαλ (2-0) και κράτησαν δυνάμεις για απόψε, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν επίδειξη δύναμης, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ στην έδρα της με 3-0 και καλή εμφάνιση.

Αναγκασμένη να πάρει το τρίποντο η “βέκια σενιόρα”, την ίδια ώρα που με νέα ήττα η Λεβερκούζεν θα αρχίσει να απογοητεύεται ακόμα και για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα δούμε γκολ λογικά στο Τορίνο και το Over 2,5 “πληρώνει”.

ΠΗΓΗhttps://www.bet-on-arme.com/anoixto-paixnidi-sto-santiagko-bernabeu/