Αθλητισμός

Στοίχημα: Μένει όρθια στο Κάρντιφ η Κροατία (3αδα)

 
 
 
 

Τελειώνει σιγά σιγά το “μαρτύριο” με τις Εθνικές ομάδες και την διακοπή των πρωταθλημάτων, αλλά και σήμερα θα πορευτούμε με τριάδα. Φυσικά θα κυνηγήσουμε τα γκολ, αλλά θεωρώ ότι στήριγμα για σήμερα είναι η Κροατία, που δοκιμάζεται στο Κάρντιφ με την επικίνδυνη Ουαλία και θα σταθούμε στην εν λόγω μάχη.


Ουαλία- Κροατία

Μεγάλο ντέρμπι στον όμιλο και σε περίπτωση που η Κροατία “αποδράσει” με νίκη από το Κάρντιφ θα αγκαλιάσει στην ουσία την 1 από τις 2 θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση του EURO.

Τελευταίο “θύμα” της ομάδας του Ντάλιτς νίκησε άνετα και με καλό ποδόσφαιρο την Ουγγαρία (3-0) και ανέβηκε στην κορυφή, ενώ η Ουαλία πήρε ισοπαλία στο “άνδρο” της Σλοβακίας με 1-1, αλλά για να διατηρήσει μεγάλες ελπίδες για πρόκριση θα πρέπει να νικήσει απόψε και αυτό είναι δύσκολο.

Οι Ουαλοί θα “ανοιχτούν” και οι φιλοξενούμενοι είναι “μανούλα” στην κόντρα, οπότε αν σκοράρουν πρώτοι στη συνέχεια θα κοιτάξουν τα μετόπισθεν. Πολύ υψηλή η απόδοση στο Χ2 μαζί με οβερ 1.5 στα γκολ και θα το τιμήσω δεόντως.


Σλοβενία- Αυστρία

Άλλο ένα σημαντικό και συνάμα αμφίρροπο παιχνίδι στους ομίλους των Προκριματικών. Η Σλοβενία γκρέμισε ότι έχτισε αυτό το διάστημα, αφού ηττήθηκε στα Σκόπια από την ομώνυμη Εθνική ομάδα με 2-1 και έτσι σήμερα θέλει μονο “τρίποντο”, για να μπει ξανά στην διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων.

Στην αντίπερα όχθη, η Αυστρία “λύγισε” εντός το Ισραήλ με 3-1 και με αυτήν την επιτυχία βολεύεται και με “Χ” απόψε, αλλά πάντα παίζει με στόχο τη νίκη.

Αρέσει το γκολ γκολ,αφού οι μεν πρέπει να παίξουν επιθετικά και οι δε ούτως ή άλλως αρέσκονται σε φουλ επίθεση.


Λόκερεν- Σεν Ζιλουάζ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Η μεν Λόκερεν εκεί που έδειχνε ασταθής, έκανε μεγάλη νίκη στο “σπίτι” της Λέουβεν με 3-2 και πήρε τα πάνω της, ενώ η Ζιλουάζ παρά την ισοπαλία με 1-1 με την Μπέερσχοτ, είναι σύνολο με αρχή, μέση και τέλος, που σκοράρει με άνεση και στοχεύει στην άνοδο στην Α΄Βελγίου.

Περιμένω φάσεις και καλό τέμπο στον αγώνα, οπότε το οβερ 2.5 δείχνει συνετή επιλογή και μπορεί να μπει σε κάποιο δελτίο μας.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/menei-orthia-sto-cardiff-h-kroatia/