Τοπικά

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας- Συνελήφθη στο Αίγιο 25χρονος με διεθνές ένταλμα

Συνελήφθησαν , Κάτω Αχαΐα
Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

 

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αχαΐας, ένας 18χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να μεταφέρει ως οδηγός αυτοκινήτου, τέσσερις ομοεθνείς του, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Χώρα μας.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΑσφάλειας Αιγιαλείας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από λυόμενες οικίες ημεδαπού εξοπλισμό και διάφορα αντικείμενα, ενώ παράλληλα προκάλεσε φθορές στον οικιακό εξοπλισμό, συνολικής αξίας
(4.000) ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 40χρονου,παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κλιματιστικόμηχάνημα, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Τέλος συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας 61χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο πουτου διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστικήαπόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία τουείχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για χρέη προς το Δημόσιο.