Τοπικά

Νεκρός 72χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα στην Κάτω Βλασία

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Νεκρός ανασύρθηκε ο 72χρονος Δημήτρης Στεφ. Χρόνης μετά από πτώση σε γκρεμό 25 μέτρων κοντά στην Κάτω Βλασία. Το δυστύχημα έγινε χθες το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρεας από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό προσκρούοντας σε δέντρο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που με μεγάλες προσπάθειες ανέσυραν τον 72χρονο και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική είδηση, συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και την οικογένεια του 72χρονου, ο οποίος είχε τέσσερα παιδιά.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το δυστύχημα αναφέρεται “από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το απόγευμα στο 26ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καλαβρύτων-Χαλανδρίτσας όταν το ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, που οδηγούσε 72χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος”.