Τοπικά

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για βοήθεια σε οικογένεια που κάηκε το σπίτι της στο Καγκάδι

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση που απηύθυνε ο Σύλλογος «Πάλεια» για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά η οποία βρέθηκε στο δρόμο όταν το σπίτι που διέμενε στο Καγκάδι Δυτικής Αχαΐας καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά.

Όπως ενημερώνει η πρόεδρος του Συλλόγου «Πάλεια», Ροδία Καραμπελιά «σας ενημερώνουμε ότι βρέθηκαν 3 μονά κρεβάτια με στρώματα, ένα διπλό κρεβάτι, χάλια, είδη κουζίνας, ρούχα και παπούτσια για τα παιδάκια και ένα πλυντήριο ρούχων. Δεν τα έχουμε παραλάβει ακόμα περιμένουμε να ενημερωθούμε που θα φιλοξενεί η οικογένεια για να τα μεταφέρουμε στο χώρο τους. Χρειαζόμαστε ακόμα ψυγείο, κουζίνα και ότι άλλο θέλει ένα νοικοκυριό. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι έχετε ανταποκριθεί και ειδικά τα μέλη της ομάδας χέρι- χέρι και την κυρία Αγγελική Νικολοπούλου. Όταν παραλάβει τα πράγματα η οικογένεια θα γίνει ευχαριστήρια ανακοίνωση για όλους όσοι βοήθησαν. Πραγματικά μας έχετε ενθουσιάσει με την άμεση ανταπόκριση σας. Ευχαριστούμε

Επίσης, οι ανάγκες σε ρούχα έχουν καλυφθεί για την οικογένεια. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την ανταπόκριση σας. Αναζητούμε ψυγείο, κουζίνα, καρέκλες μαξιλάρια. Και οικιακά είδη».