Αθλητισμός

Ιστορική συμμετοχή των Αστεριών στο Πινγκ Πονγκ

 
 
 
 
Ιστορική θα είναι η φετινή απόπειρα των Αστεριών Αχαϊας, τα οποία θα έχουν εκπροσώπηση σε συλλογικό επίπεδο, μπαίνοντας και στα λημέρια του Πινγκ Πονγκ.

Αυτή θα είναι και η παρθενική φορά για το εν λόγω σωματείο και το συγκεκριμένο άθλημα, όπου η Δυτική Αχαϊα θα έχει δικούς της αθλητές και αξίζουν πολλά μπράβο στην διοίκηση, που κάνει προσπάθεια σε ακόμα ένα σπορ.

Δείτε την ανάρτηση του Δ.Σ. των Αστεριών με τις αντίπαλες ομάδες στην Β΄κατηγορία και όσα πρέπει να γνωρίζετε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ αύριο στην Αθήνα θα γίνει και η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα.

«Στην περιφέρειά μας δηλώθηκαν συνολικά 14 ομάδες. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση που έλαβε το καλοκαίρι η απόλυτη πλειοψηφία των ομάδων μας και με βάση την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Δυτικής Ελλάδας,

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, με βάση τη σειρά κατάταξης στο περσινό πρωτάθλημα. Οι πρώτες οκτώ ομάδες θα τοποθετηθούν στην Α Κατηγορία και οι υπόλοιπες στη Β. Οι νέες ομάδες (δηλαδή αυτές που δηλώθηκαν φέτος για πρώτη φορά) τοποθετούνται επίσης στη δεύτερη κατηγορία.

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στη Β Κατηγορία οι ομάδες θα είναι οι εξής 6:

#RACKETALLICA ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
#ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
#DONATELLO
#ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ
#ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ
#ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Το πρωτάθλημα θα γίνει σε δύο γύρους (όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας).

Με βάση την τελική κατάταξη οι δύο τελευταίες ομάδες της Α κατηγορίας θα υποβιβαστούν στη Β και οι δύο πρώτες της Β θα ανεβούν στην Α.

Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του ΠΟΦΕΠΑ στην Αθήνα.»