Αθλητισμός

Παπαστεργίου: “Αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί η Αχαϊκή”

 
 
 
 
Μία από τις δυνατές προσθήκες στο ρόστερ της Αχαϊκής είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου, που επέστρεψε μετά από χρόνια στα “καναρίνια”, για να δώσει λύσεις στην άμυνα.

Την χρονιά που μας πέρασε ήταν από τους διακριθέντες με την φανέλα του Ατρόμητου Πατρών και ο πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου η ομάδα των Ζαρουχλεϊκων είχε “λυγίσει” τον Παναιγιάλειο με 2-1.

Μιλώντας για τους στόχους της ερχόμενης σεζόν ο σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός θεωρεί πολύ απαιτητικό το πρωτάθλημα που έρχεται, ενώ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, τονίζοντας ότι η Αχαϊκή βάσει ιστορίας και φανέλας οφείλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του δυναμικού στόπερ στο westcity.gr:

«Το πρωτάθλημα φέτος πιστεύω ότι θα είναι συναρπαστικό, γιατί υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

Η Αχαϊκή σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Από τη μεριά μας παίκτες και τεχνικό τιμ θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Επίσης να ευχηθώ υγεία σε όλους χωρίς τραυματισμούς, εντάσεις και φανατισμούς, για να χαρούμε το φετινό πρωτάθλημα και να το απολαύσουμε.»

Φωτογραφία άρθρου: Παναγιώτης Μάλλιος (thematch.gr)