Τοπικά

Το συγκινητικό “αντίο” του Γιώργου Μπατάλη στη μητέρα του Κατερίνα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ο Γιώργος Μπατάλης αποχαιρετά τη μητέρα του Κατερίνα που “έφυγε” από τη ζωή με μια συγκινητική ανάρτηση στο διαδικτυο.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Η μάνα δεν προδίδει, δεν εγκαταλείπει, αγαπάει μόνο… Μάνα,σημαίνει αγάπη:
Η γυναίκα που δε θα διστάσει να μαζέψει τα κομμάτια σου ακόμα κι αν αυτή ματώσει. Η γυναίκα που από τη στιγμή της σύλληψης, της γέννησης, ή της πρώτης ματιάς, σπάει το εγώ και γίνεται εσύ… Η γυναίκα που σε αποδέχεται γι αυτό που είσαι και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είσαι… Μάνα είναι η γυναίκα που θα πει δεν πεινάω για να φας εσύ ακόμα κι αν ήθελε τόσο πολύ το τελευταίο κομμάτι της πίτας. Είναι η γυναίκα που βλέπει το παιδί της πίσω από κλειστές πόρτες και το προστατεύει από ανοιχτά παράθυρα. Είναι η γυναίκα που ξέρει να θεραπεύει με την αγκαλιά της, την αγάπη της και με το μαγικό φιλί της… Μάνα είναι αυτή που καταλαβαίνει τι σε απασχολεί χωρίς εσύ καν να της το πεις… Μάνα είναι η γυναίκα που δεν έχει χρόνο να αρρωσταίνει, που μπορεί φαινομενικά να έχει δέκα χέρια, δέκα πόδια για να φροντίζει, να μαγειρεύει, να πλένει, να σιδερώνει, να διαβάζει, να παίζει, να αγκαλιάζει, μα εικονικά έχει μόνο δύο…

Μάνα είναι αυτή που από τη μέρα που σε πρωτοαντίκρισε έγινε η ζωή της ομορφότερη… που δε σου είπε ποτέ πόσο έκλαψε για σένα. Μητέρα είναι αυτή που δε σε είδε ποτέ ως λάθος. Μάνα είναι αυτή που σε βλέπει όταν κοιμάσαι… Είναι αυτή που σου σκουπίζει τα δάκρυα, σου ψιθυρίζει πως όλα θα πάνε καλά ακόμα κι αν η ίδια μέσα της ραγίζει”.

Ετσι ήταν η μητέρα μου .Πάντα δίπλα μας , πάντα χαμογελαστή & καλόκαρδη για όλους τους ανθρώπους.Με την καλή κουβέντα,τον καλό λόγο .. Έφυγε όρθια όπως αυτή ήθελε.
Πριν φύγει λίγες ώρες με αγκάλιασε και μου είπε ‘’σ’αγαπώ’’ .
Καλό ταξίδι …Καλό Παράδεισο μαμά”