Τοπικά

Επίσκεψη Ν. Φαρμάκη στο ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδος

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και  Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος παρευρέθηκαν εχθές, Τετάρτη 18/9  ο  Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης  με τον Αντιπεριφερειάρχη  Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας  κ. Φωκίωνα Ζαΐμη για συνεργασία με τα μέλη του Δ.Σ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε από την πλευρά του Προέδρου καθ. Κλεομένη Μπάρλου   μια σύντομη αναφορά σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βιομηχανίες και οι Επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής από την έλλειψη υποδομών και τις προσπάθειες που καταβάλλονται  για την  επίλυση και προώθηση όλων των θεμάτων  που προκύπτουν μέσα στο στενό οικονομικό πλαίσιο που υπάρχει γενικότερα και στην εθνική οικονομία. Τονίστηκε  ιδιαίτερα η   ανάγκη στενής συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος  με τον Σύνδεσμο ώστε να δρομολογηθούν λύσεις για όλα  σημαντικά θέματα καθώς και για την επίλυση και προώθηση όλων των θεμάτων που αφορούν την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη  Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας κ. Ζαΐμη για την επίσκεψη στα γραφεία του Συνδέσμου για την ενημέρωση και την εποικοδομητική  συνεργασία που πραγματοποιήθηκε, διαβεβαιώνοντας τους για την πρόθεση του Συνδέσμου να συμβάλλει με τον προσφορότερο  και ουσιαστικότερο τρόπο στο έργο της Περιφέρειας για την επίλυση των θεμάτων που συζητήθηκαν.