Τοπικά

Δυτική Αχαΐα – 8μηνίτες “χρεωμένοι” στον παπά της ενορίας !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αν και λίγες ημέρες που έχει αναλάβει η νέα δημοτική αρχή , συνέχεια ανακαλύπτει τραγελαφικές καταστάσεις και κακοδιαχείρηση που αφορούν την προηγούμενη Δημοτική αρχή.

Γενικότερα πάνω από 40 άτομα είναι “χρεωμένα” με οκτάμηνες συμβάσεις στο γραφείο Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας ! Ωστόσο ελάχιστοι εξ αυτών παρουσιάζονται για εργασία. Μάλιστα, ύστερα από έρευνα που έγινε από τη νέα δημοτική αρχή, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν άτομα “χρεωμένα” ακόμα και σε ιερείς τοπικών κοινοτήτων του Δήμου με άγνωστο αντικείμενο εργασίας!

Το θέμα έχει ήδη γίνει γνωστό προκαλώντας αρνητικές εντυπώσεις στους δημότες, δεδομένου ότι υπάρχουν άτομα που πληρώνονται ενώ είναι “άφαντα”. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή συνεχώς επικαλείτο την έλλειψη επαρκούς αριθμού προσωπικού μπροστά σε κάθε παράπονο ή σχόλιο κακολειτουργίας διαφόρων δημοτικών υπηρεσιών.

Σε κάθε περίπτωση, η νέα δημοτική αρχή, η οποία όπως φαίνεται έχει δρόμο μπροστά της προκειμένου να αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων, καταβάλει προσπάθειες να ελεγχθούν οι οκταμηνίτες και να μπουν κανονικά στο πρόγραμμα εργασίας για το οποίο τους έχουν προσλάβει.