Αθλητισμός

Οι δηλώσεις Μάνιαρη, Γερασιμόπουλου και Πετρόπουλου από την press conference

 
 
 
 
Πραγματοποιήθηκε χθες η Συνέντευξη Τύπου της Αχαϊκής με τους Γιάννη Μάνιαρη (πρόεδρος) και τους Ανδρέα Γερασιμόπουλο και Γιώργο Πετρόπουλο (αρχηγοί της ομάδας) να μιλούν στα Μ.Μ.Ε. για την σεζόν που ανοίγει αύριο την αυλαία της.

Γ.Μάνιαρης: “Να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε”

Ο πρόεδρος των “καναρινιών” έκανε την αρχή και τόνισε ότι η φετινή σεζόν είναι σημαδιακή, αφού η ομάδα κλείνει 100 χρόνια από την ίδρυση της. “Το πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό από το περυσινό, όπου κάποιες ομάδες δεν είχαν ενδιαφέρον μέχρι τέλους και ήταν πιο χαλαρές. Με τα νέα δεδομένα ο στόχος είναι υψηλός και θέλουμε μία καλύτερη πορεία από πέρυσι.

Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι και η προσπάθεια που έχουμε καταβάλλει εμείς, το τεχνικό τιμ και οι αθλητές μας και να έχουμε επιτυχία στο τέλος. Πρέπει να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε με την χρονιά να είναι σημαδιακή, αφού συμπληρώνονται 100 χρόνια ύπαρξης της Αχαϊκής.”

Αν.Γερασιμόπουλος: “Το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”

Λακωνικός ήταν ο ένας εκ των δύο αρχηγών της Αχαϊκής, Ανδρέας Γερασιμόπουλος, που αποφεύγει πάντα τις βαρύγδουπες δηλώσεις και διαθέτει χαμηλό προφίλ. “Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα που αρχίζει, υπάρχουν πολλοί καλοί αντίπαλοι και έτσι πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Σίγουρα έχουμε υψηλούς στόχους, αλλά χρειάζεται προσοχή. Οι νίκες θα φέρουν τον κόσμο κοντά μας.”

Γ.Πετρόπουλος: “Να έχουμε συνοχή και καλό κλίμα”

Ο έτερος αρχηγός και σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Πετρόπουλος, αναφέρθηκε στη συνοχή και το οικογενειακό κλίμα, τονίζοντας τα εξής: “Είναι μία δύσκολη σεζόν και υπάρχει ανταγωνισμός.

Εμείς πρέπει να έχουμε συνοχή σαν ομάδα και οικογενειακό κλίμα και όλα θα πάνε καλά. Υπάρχουν καλές ομάδες στο πρωτάθλημα, αλλά η Αχαϊκή φοβάται μόνο τον κακό εαυτό της.

Η ομάδα έχει δικό της κόσμο που την στηρίζει και εμείς θα τον κάνουμε χαρούμενο με πολλές νίκες.”